OOOOH

Hur ballt????? Ännu ballare att mina kusiner känner bandet! Sjukt nice.


Nu drar jag....

Till Norrtälje för spendera min nyår där! SOOOOOFT. *nyvaken*


SKA HA.

Den här fina skapelsen från Monki SKA bli min, imorgon eller på fredag. Kostar 300 kronor. SÅ JEFLA VÄRT.

Hej

OJoj, här var det tomt med uppdatering! Gårdagen spenderades först på jobbet, sedan hemma hos Mikael med gäng, blev movietime! Idag har jag inte gjort någonting förutom att övningskört. Just nu håller jag på att packa ner mitt rum i flyttkartonger. Flyttar nästa vecka. Skönt. Eller? NÄÄÄ! Kommer gå så satanS mycket busspengar....... Långt upp på berger ska jag flytta! Nu ska jag fortsätta så jag blir klar någongång! SES DÅ.

Rädd

För blåsten
Jag vill inte dö


DU KAN SKRATTA OCH LÅTSAS SOM INGENTING MEN JAG VET ALLT OM DIG FÖR DU HAR VARIT MIN

Godmorgon alla fina! Kom precis ur duschen och har mättat min mage med lite tomtegröt. Fint. Fick även en försenad dopdagspresent idag, presentkort på bio. Passar bra! Om en timme blir det jobb, ska faktiskt bli skönt att få tänka på något annat ett tag! Men nu ska jag klä på mig och fixa lite innan jobbet. HEjRÅ!

24 december

Sådär, då börjar julafton leda mot sitt slut. Jag är nöjd med mina paket iår! Fick en resa till Thailand :D Så jävla fett! Fick även pengar, lite saker tills man ska flytta oså. Snackade nyss i telefonen med H mamma, tackade för julklappen och pratade bara på. Var jätteskönt att få prata av sig lite. Imorgon ska jag jobba, jobba och jobba. Först mellan 13-16 på Ica, därefter mellan 22-03 på Logen. Där emellan tänkte jag ta mig en sväng förbi Bränna Borg för att hälsa på tjejerna! Hoppas ni har haft en bra julafton allesammans! Pussar.

Finaste

Fick blommor av min mosters kille Jonathan, finaste! Glad jag blev i lillhjärtat mitt.


DET SOM ALLTID HAR BRUNNIT KAN ALLTID LOCKAS ATT BRINNA.


GOD JUL.

Kör på samma bild i år, igen. Godjul alla fina! Hoppas ni får en underbar julafton:)

Linnéa Khalil - Lämnad kvar

Det här är helt klart min nya favvolåt. Så jävla fin.

När det otänkbara händer.

Godkväll alla! Eller god jul kanske man ska säga? Idag har jag tränat med Andrea, samt färgat mitt hår. Runt sju-tiden åkte vi hem tiill Anna, där hade lilla julafton. Jag fick en jättefin ring i silver av Andrea. Imorgon är det julafton. Den blir inte lika mysig som jag hade förväntat mig, tyvärr. Men man överlever :) Allt det goda har sitt slut och det är bara att acceptera. Även fast det är jättesvårt att se något ljus i det hela just nu. Det gör mig bara starkare! (Förhoppningsvis). Men nu ska jag sova, så jag orkar med morgondagen! Pussar.

*


Kärlek

<3


OCH DEN JÄVLIGASTE STUNDEN I LIVET VAR DEN NÄR DU GICK OCH ALLT VAR FÖRLORAT.

Idag stod julklappshandling på schemat, och nu ska jag iväg till Isabelle för att fira henne. Sedan hem igen för att vara barnvakt. Om tre dagar är det julafton. Sedan sex dagar senare åker jag till Norrtälje för att spendera min nyår där. Ska även in till huvudstaden med kusinerna för att handla på julrean! Jippie. Men nu ska jag fortsätta fixa mig. Puss.

*

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut
är det nu, nu som det tar slut
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film
snälla bli min igen
låt mig va kvar
ja, låt det va

Du tar bort min hand ifrån din arm
och flyttar bort
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

19:36

Hej på er! Idag var det skola mellan nio-ett. Efter skolan gick jag hem till Andrea, där vi tog en powernap! Därefter blev det en tur till birsta, köpte en present till Isabelle som fyller 17 år på onsdag! Fick även med mig hem två julklappar. Kvällen ska spenderas med min pojk! Nu ska jag däremot städa rummÄ! XOXO

WIHOPP

Tjäna pengar på din blogg!!!! Tryck på länken här nedan:D
Man får 70 kr per ny medlem :D ASBRAAAA JU!

Söndag.

Hejsan svejsan! Här var det tomt! Min helg har jag spenderat med mina nära och kära. Inatt drömde jag att jag var en idolstjärna. Det var FETT. Drömde även att några skulle bomba staden, det var mindre fett....Snacka om att jag var rädd när jag vaknade!!!! Tur att jag kunde väcka Håkan så jag fick lite närhet!!!!! Hatar att drömma mardrömmar, bland det värsta som finns ju!!! Men nu ska jag sova, i hopp om att inte drömma läskiga drömmar.....

Like OR noT?

Hittade detta på en hemsida, tro om man ska dra en bess! Lite små coolt ju!

:)

Är precis hemkommen från jobbet, är sååååå jävla slit i benen. Jag tror jag vet en tjej som kommer sova skönt inatt! Imorgon blir det en stadsrunda (dvs. Om jag vaknar i tid), sedan på kvällen blir det kvällsmys med några bEkAnTa. MEEEEEEEEN innan dess ska jag se på OCCCCC, = NU:!:P

TRÖTT.

Just nu promenerar jag längst tända gatuljus. Ska till logen och äta julgröt. Skönt såhär på morgonkvisen. puss!


TIPS!

Denna kjol finns på H&M rean för 99 kronor! HEHE, har en egen. Måste bara säga att det var ett onödigt köp. Har använt den MAAAAX 3 gånger! Men den är snygg att bara ha liggandes i klädhyllan!

*GÄSP*

Ligger i sängen och kikar igenom massa klädsidor! Men hittar ingenting! men lika bra är väl det! Ikväll ska jag bara ligga hemma i onepiecen och gooooona! Tänkte slå på några avsnitt av OC.Men innan dess ska jag ta itu med naturkunskapen! TJING!

Tjena

Tjena alla vänner! Sitter just nu på naturkunskapen och hungrar IHJÄL!den som kommer med mat får en peng! Komsi Komsi ! ÄH, nu ska jag lyssna på lite grupparbeten! HÖRS.


OM JAG KUNDE FÖRKLARA.


TIPS!

http://postgradcrafts.blogspot.com/2011/10/dorothys-shoes.html
Tittaaa vad smart! IStälet för att köpa nya skor så kan du göra glitter-skor själv! Dock skulle jag hellre ha ett par silver än röda..... hehe.

Jag är en tjej på sjutton år

Hejsan alla vänner!!!! Och icke vänner! IGår hade jag besöksrekord!!! Och gissa vad! Jag hade hela 150 stycken besökare!!! OCH IDAG har jag hittilst haft 29 stycken..... HMMMM. What 2 do What 2 do? Äh, who cares!

Idag har jag övningskört bil. Dra mig baklänges vad bra jag var! Vet om en tjej som kommer ta körkortet den 18e juli! Om ett tag ska jag kila ner till staden för lite julshopping med min vän Andrea! Därefter ska jag toffla. ISSA, om du läser det här! Så säger jag bara S O R R Y ! Men nu ska jag dra iväg! HEJS!

Vad väljer du?

EhehehehHEEHHE, svårt val????? Nä jag tror inte det!

BLÄÄÄääääH

Skönt när man drömmer att man ska bli misshandlad, det var riktigt hemskt må jag säga!

Nybessat!

Tröja med blommigt mönster - 1079
Titta vilken fin tröja jag nyss beställde hem! Kostade endast 89 kronor :)

Baka Baka!!

Mmmmhm GÖTTANS VA?!


HARD ROCK!

hahahAH, fysatE vad jag är ful! Idag hade jag bara en mattediasgnos, som gick åt HÄLVÄTTEH! Menmen, jag är bättre på andra saker som tur är! Sedan jag kom hem har jag inte gjort någonting, bara slappat! Nu blir det bakning med lillasyster :) KISSES !

Jag sjunger!

Jag sjunger så mörk är natten. Kommentera gärna vad ni tycker och om ni vill höra fler låtar och isåfall vilka! PS. Bilden kommer stå still i cirka 15-20 sek i filmen, men sedan kommer ni se mig som vanligt igen! Pussar :)

*

//

Shit

Det här är det sjukaste jag har varit med om på LÄNGE! Kolla bara på bilden! Jag fattar inte, smörkris i norge och folk köper smör för mellan 50-1000 kronor! För 500 gr. ÅH HERREGUD.


HATAAAAAAAAAAAAR

20 den leggings!!!! 4e paret jag KASTAR nu! Fuck life


Tjo brEH_:P

Godmorgon alla fina och fula! Sitter just nu på naturkunskapen och gör ingenting. Tränade imorde, det gick väl sådär! Har haft en riktig SLÖvecka denna vecka! Så det fick bli en CHOKLADBOLL när jag kom till skolan! hehehe! Näni, nu ska jag fortsätta med mitt! Hare GÖTT

INSPO.

|Pic : http://styleways.devote.se|
Satan i gatan vad det här var snyggt! Måste hitta någon skjorta i klädkammaaren som jag kan klippa sönder!

*


I WANT//

Bild från Colorell.
Mm, dessa saker kommer snart in i Nellys webshop! Jag MÅSTE ha den silvriga hårsnodden!

Hahahah

Soft att jag gjorde förra inlägget som en rubrik hahahah! Asfult! Just nu liggE jag nerbäddad i soffan och kikar på Berg flyttar in! Myspys.


Mm la mig precis i soffan med sistah, åt nyss stuvade makaroner och korv! Nu blir det en powernap!


Onsdag.

Har precis käkat golunch hemma, lasagne! Denna var då MYCKET bättre än kanalcaféts. Ett tips, ät aldrig lasagnen där. Lökbitarna är säkert 5-7 cm långa. USCH, gillas INTE. Just nu sitter jag och väntar på Håkan, mmmm-mys! Ikväll ska jag däremot sitta barnvajt till min lillasyster. Tänkte läsa ett kapitel av min engelskabok, så jag har läxan av checkad! Idag hade jag en KASS, en riktig jävla KASS dag på gymmet! HÖRDE ni KASS? Skulle hänga i nån skitgrej med benen SAMTIDIGT som jag skulle lyfta upp hela höften, göra armhävningar osv! Kan ta kort på den nästa gång så får ni se vad jag menar då! Men nu ska jag fixa till mig lite. Pussisar.

*


LURADE!!

LOL, skojjadE med Er! IntE fan ska jag börja använda hästträns igen!

YÄÄÄÄ-HÄHÄ

¨
SER NI NÅGON FÖRÄNDRING???? Xp xd xp :P

UPDATE FROM ME!

Tjena tjena! Är mitt uppe i julstressen, just därför ni knappt har hört någonting om mig på senaste;) HEHE. SKOJJA! Kul va? Sanningen är den att jag bara har varit vääääldigt upptagen på de senaste dagARNA! Ikväll blir det myskväll, som alla andra dagar. Måste tagga inför träningen imorgonbitti;)!!!!! JOSSAN GOES FIT FIT FIT FIT!!!! Har inte tränat sedan i fredags så känner mig som en påse päror just nu! AJA, WHO CARES???? Nu ska jag käka lasagne. GÖTT. HEJRÅ!

You'll be mine. Forever and almost always.

Jag har hittat en ny favoritlåt, jag är som kär i den. Låten går om och om igen i mina högtalare. Samtidigt som jag drömmer mig bort.

LOVE HURTS

//
En evig väntan.

Fuck lifE

Vafan är sjutton för någon onödig ålder????? Blir galen. Ska dra fetaste beställningen från forever21, har suttit och jäklas med den sidan hela dagen. MEN NU får jag reda på att man måste vara över 18 år för att få beställa! NIggAH!! *E"?Q¤#()/%¤/*

Söndag.

Hejsan alla fina! Klockan är strax över tre och jag har precis duschat. Sov som en gud inatt. Gårkvällen spenderade jag hemma hos Hasse med en fin vän och en massa gotta. Vi kikade på Håkanbråkan och Josef, haha kände mig som tio igen. Hur jag spenderar min söndag är fortfarande oklart. Nu ska jag kika på ett avsnitt av OC. Ttyl!

##

One of the best things in life is seeing a smile on a persons face and knowing that you put it there. //


Berit.

Fruktansvärt vad det blåser ute! Nu får Berit ta och ge sig. Börjar bli lite småläskigt oh no!

*


Lördag

Älsklingen ligger bredvid mig och sover, medan jag tittar på idol med en kurrandes mage. Ska ta och väcka honom ned massa pussar så vi kan fara till birsta snart! //


Förlåt

L O V E - A L L A         B LO G G L Ä S A R E            !                 !                !               !        !    !   !    !
Förlåt alla mina trogna läsare för att jag tog en OFRIVILLIG blogg-pause. Ja, jag menar. Jag har faktiskt annat att göra i mitt liv än att BAAAAAAAARA blogga! Men nu är jag här igen!!!;) HEHE. Brunett har jag också blivit. Det gick från den ena dagen till den andra! Men jag trivs, än så länge! HEHEEH. *Alla skrattar*-

RSS 2.0