Hej

Hejsan hoppsan filivoppsan! Idag är det torsdag och om tre dagar åker jag till Indien. Går åt helvete att skaffa reseförsäkring då jag står skriven i Sverige men bor i Norge blablabla. Orkar inte. Det suger! Vill bara att det ska bli ordnat så jag slipper ha magont. Idag jobbade jag 12-17, vi var så många på jobb så jag fick gå hem två timmar tidigare, vilket behövdes då jag känner att jag börjar bli sjuk. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och tycker synd om mig själv. Funderar på om jag ska gråta en liten skvätt också. Här nedan får ni se vad jag åt till frukost imorse. Mycket exotiskt! 



Hej och ett nytt år

Hej hopp! Vet inte vem jag skriver hej till eftersom jag inte har uppdaterar eller haft läsare på flera månaders tid. Men det är som jag har sagt förut och kommer förmodligen att förbli så, jag bloggar när jag har lust för det om det såväl blir 3 månader i rad eller 1 gång i halvåret. 
 
Nu är det nytt år och nya möjligheter som man brukar säga, dock tror jag inte på det mottot. Jag tror att man alltid kan starta sina nya möjligheter och inte behöva ett nytt år för det. Mitt 2015 var ganska dåligt faktiskt, eller inte dåligt men det var mycket uppförs och nedförs backar, vilket jag inte mår bra utav. Jag behöver ha stadiga månader som går, efter varandra. Ingen superbra månad där och någon kass där. Startade året rätt bra dock med ett enkelbokat flyg till Thailand, men så avslutades det mindre bra med brutet bäckenet, inget fast jobb och otut i Love Kan man säga så? Ni vet när man känner på sig i första stund att "detta, detta kommer bli så jävla bra" för att i andra stund inse att "nej, det här var nog inte så bra ändå". Lite så var det för mig. 
MEN mitt 2016 startade otrorligt bra! Kickade igång nya året med ett nytt fulltidsjobb i märkesbutik för tjejer! Och en biljett till Indien rikare! Känns så sjukt bra faktiskt. Känns som att det är lite för bra just nu så att snart kommer bubblan att spricka.... Men jag får göra mitt bästa för att det inte ska ske och sker det, ja då sker det. Så kort och gott, jag blir kvar i Oslo längre än förväntat. Skulle egentligen flytta till någonstans i Sverige i december då jag inte trivdes här längre, men som sagt nu har lyckan vänt och ingen är gladare än jag för det så varför inte passa på och njuta här i nuet?
 
Har ni några nyårlöften då? Jag har inga speciella som att "börja träna", "börja äta nyttigare". I år har jag att jag ska sluta bry mig om vad andra tycker och köra MITT race! Låter rätt klokt va? 
 
Nu ska jag hoppa i säng, vi hörs, när vi hörs!
 
 
 

RSS 2.0