Jag idag

Jag på stan idag:) Äter en grillad korv med bröd, rostad lök och ketchup! Heheheh GÖTTARE ÄN KÖRV!!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2764772/images/2012/pic_199241018.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2764772/images/2012/pic_199241018.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2764772/images/2012/pic_199241018.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2764772/images/2012/pic_199241018.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2764772/images/2012/pic_199241097.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2764772/images/2012/pic_199241097.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2764772/images/2012/pic_199242091.jpg" class="image">


Fredag

Godmorgon. Vaknade nyss upp bredvid min fina kusin My här i Norrtälje. Åkte hit igår eftermiddags med mormor, min moster och lilla Klara! Idag kommer resten av familjen hit. Imorgon vankas det dop, ska bli kul att träffa hela (nästan) släkten! Tror aldrig att vi har varit samlade allihopa på säkert 10 år. SHIIIIET!!! Men nu ska jag gosa vidare. Pussisaaaar!


Som man bäddar får man ligga

Ibland är det svårt och ibland jävligt enkelt. Man har sina med och motgångar, från att stå på toppen kan man plötsligt falla ner till botten. Det går så fort ibland att man knappt hinner reagera. Men det är sånt som händer. Sånt man får leva med helt enkelt. Jag har alltid sagt "som man bäddar får man ligga", och jag säger det igen. Som man bäddar får man ligga.


Läss

Är utelåst... Har suttit i garaget 25 min nu. KUL. Eller??? Fryser som satan. TACK MATS!!!


SOMETIMES THE SMALLEST OF THINGS CAN MAKE YOUR DAY A WHOLE LOT BETTER.

Godmorgon mina vänner! När jag drog upp rullgardinen imorse så ville jag bara gå och lägga mig igen. SNÖ i april, i slutet av april dessutom. HUR KAN DET VARA MÖJLIGT? Finner inga svar.... Idag är det tisdag och som alla andra tisdagar så har jag bara en lektion mellan 13.15-14-25. Hur skönt som helst. Nu ska jag springa iväg till bussen i blött nyduschat hår. Ses!

Måndag

Idag har jag shoppat nya kläder till "sommarhyllan" i min garderob;) HEHE! Det blen en klänning, en kjol och en supersöt kortärmad blus med krage, allt i vitt såklart. Min kväll har jag spenderat hemma hos mig med Therese! Hur gött som helst! Imorgon börjar jag klockan 13.15, jag klagar inte;) Så imorgon blir det en SOVMORGON, mhmmh! Men nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i sängen! Köss på er.

*

More quotes here..

20.30

Okej vart ska vi börja??? Efter att ha varit sjuk i en vecka så känner jag mig nu tjockast i hela världen, har gått upp TVÅ storlekar på arbetsbrallorna. Vad hände? Eller vad HÄNDER??? Jag som plågade mig själv med världens springpass förra veckan hehe..... Helt i onödan då! DRYGT. nerå. Men när hostfan är borta så ska jag flytta in i mina gympadojjor!!! TAGGA bechN!!!
Igår hade jag iallafall en mysig kväll hemma hos Simon som bestod av käka och andra smaskigheter. Avslutade kvällen med en roadtrip med CarL. Mycket trevligt. Blev inte så många timmars sömn inatt så jag var mer död en levande på jobbet imorse. Vet ni vad jag ska göra nu??? Ge mig in på körkortsteorin, IGEN. PLZ ÖNSKA MIG LYCKA TILL (det behövs). Kyss och hej!

HARD work work

wooooopwooop, nu ska jag härda ut ett 8-17 pass med min lilla förkylning! Hoppas jag kommer hem levande. Hö hö


Såhär skär du mango.

Här kommer erat efterlängtade inlägg om hur man skär mangon som jag gjorde. SE OCH LÄR gott folk!!!
Ta fram en vass kniv;) Sen delar du mangon i sidled för kärnan sitter där emellan.
Sen skär du i mangon, men inte ända ner till skalet!
kTnu_t on Make A Gif, Animated Gifs
Hehe bilden blev lite stor, men nu ser ni iaf hur jag har gjort! Tacka bossN.

WWW.DINTRAFIKSKOLA.ORG

Söta min trafikskola är, fick detta häfte hemskickat för att de glömde bort mig när vi skulle ha en träff! Besök deras hemsida! www.dintrafikskola.org


Fredagen den 13

Idag är det fredagen den trettonde. Kusligt va??? He he. Undra vad som kommer hända idag, kanske krocka med moppen? "ååh, såg du på Jossas blogg von kör moppe LOOOOOL". Men JA, jag kör moppe. Till och från jobbet och jag skäms inte ett dugg!!! Det är sån jävla feeeeeling! Det ända dryga är att jag bara kan köra vissa vägar.... (kan inte reglerna SÅ bra.) Så ser ni någon som är ute och vinglar på en blå moppe så vinka, så får ni en tuuuuut tut tillbaka;) höh höh höh


woopwop, mangolärarN

Imorgon kära vänner, då ska jag visa er hur man skär mangon som jag gjorde idag;) HÅLL UT!!!

Fan vad kass jag är

Har gjort det här testet 20 gånger snart och blivit underkänd på VARJE. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, vad less jag blir!!! Trodde faktiskt att jag var bättre än så. Men hade väl fel då.... Kul.

GoJÄÄÄÄÄVLA!!!

Men dra mig i skjortkragen vad snygg man var

Fyfan vad jag är bra!!!

Stod och skattade för mig själv nere i köket och tänkte "FYFAN, vad jag ÄR BRA". Titta bara själv hur perfekt jag har skärt mangon. Gash!!!


"Livet är inte dom dagar som gått utan dom man minns."


För det är Du.

ÄNTLIGEN hr febern försvunnit! Nu är det bara hostan kvar då. Hoppas jag mår ännu bättre i eftermiddag så jag kan jobba! Har inte råd att förlora en dag till. Vuxen jag låter. Och vuxen är man ju snart!!!!! 18 om 3 månader och 6 dagar, wooopwooop! Det ska jag fira med en mango idag! För övrigt så vaknade jag klockan TIO imorse, dåligt less man blev!!! ORKA damsuga på morgontimmarna...... Äh. Nu ska jag försöka klara fas A på teoritesten. WISH ME GOOD LUCK!!! (Är inne på 10e gången, har inte klarat det än. Suck.)

*


20:18

Idag har jag legat i sängen HELA dagen, frossat, hostat och harklat snor är vad jag har sysslat med. Jag har feber och livet suger, men ändå är det underbart på något sätt. På något vis så gillar jag att ligga i sängen en hel ledig dag. Sedan att pappa tycker synd om mig gör saken ännu bättre. TYCK SYND OM MIG ALLA!!!!! Fick nyss pärondryck serverad på rummet. ÅH. Life is good!!!

*

Om du går längs en motorväg och du väljer den högra sidan klarar du dej med störta sannolikhet och även om du väljer den vänstra men om du traskar igenom livet i mitten så har du inte gett dej själv någon chans.


10:28

Godmorgon alla! Gårkvällen spenderades hemma hos mig med några fina skapelser. Somnade in runt halv två snåret. Nu blir det en PW/springtur i solen. Sedan ska jag köra lite bil, plugga och jobba. Fullspäckad dag. Hehe. Tjarrå.


Det spelar ingen roll hur fort du springer om du springer åt fel håll.

jag och min fina emelie i somras.

WHEN THEY TELL ME, “ONLY HIGHLIGHT THE IMPORTANT PARTS”

HEjhej, tjäjen dök inte upp på trafikskolan så vi fick ha telefonmöte. Ännu vuxnare. Efter jobbet drog jag till gymmet och körde ett hårt benpass! Det känns såhär i efterhand kan man ju säga.... Ska KANSKE orka mig ut på en springtur imorgon med. Hoppas påkarna orkar med det! Men nu ska jag duscha. Sedan ska jag hänga med Frida! Myyyyys.

Sitter just nu utanför trafikskolan, jag ska boka in massa körlektioner.. Det börjar närma sig! Sedan ska jag jobba idag. Gud så vuxen jag känner mig, att göra allt detta på en ledig dag!


Kort bena

Titta vad mina ben ser korta ut hahah! Nya harems byxor och hoodie från h&m! NicE nicE!


Sanna ord.

Min lillasysyster 6 år, sa till mig idag "man måste vara rädd för något för att vara modig".
Hon är rätt klok ändå.

Tisdag

Tjena tjena! Det var inte igår. Sedan sist har jag hunnit med mycket saker. Förr förra veckan var jag i Huså med äventyrsklassen i fem dagar. Vi hade det hur bra som helst om man bortser från vädret.
Idag köpte jag ett körkortspaket, eller vad man kallar det för. Nu är det TOMT på mitt kort. HELT TOMT, i 22 dagar till. MEN ÄH. Jag kan ha kul ändå;););) Mina heels från nelly kom idag, de är så S T Ö R T snygga. Ögonorgasm, ja. OH. Gud vad jag ska slita ut dom i sommar. FETT! Ikväll ska jag och mamma träffa ett medium. Om jag är nervös? Svar: JA. Men det går nog bra! Jag berättar för er sen om något spännande hände! Nu ska jag plugga lite teori, höreeees!

RSS 2.0