Lördag

Jag kan inte förklara hur mycket jag saknar Thailand!! Var där förra året och året innan det, men i år blir det ingen resa... Känns förjääävligt! Påtal om Thailand så såg jag på en film här om dagen, The impossible. Jag gillar vanligtvist inte att se på film, men den här filmen gillade jag verkligen. Den handlar om en familj som åker till thailand, sedan är dom med om tsunamin osv. Filmen är verklighetsbaserad och jag rekommenderar er verkligen att se på den!

Legdayy

Hallå där! Idag mördade jag mina ben på gymmet. Jag hoppas verkligen att jag har sån träningsvärk att jag inte kan gå imorgon ;) då vet man att man har gjort bra ifrån sig! Ikväll ska jag kolla på två bilar, sedan ska jag umgås med Amanda och två efterlängtade grabbar! Men innan dess ska jag hinna duscha och göra middag, fried rice blir det idag!! GÖÖÖTTARE ÄN KÖRV!!


Tattoos


*


MÅNDAG

Hej på er. Det var inte igår. Har varfken haft tid, lust eller ork till att blogga på de senaste månaderna. Men nu är jag tillbaka här igen. Hur länge det varar denna gång är ännu tidsfråga. Idag gick jag i skolan mellan 12-14.30, har fått världens softaste schema som vi ska ha denna termin ut. På fredagar börjar vi 9 och slutar 10. Varje måndag börjar vi 12, hur bra är inte det?? Nu tänkte jag slå på ett avsnitt av OC, godnatt på er!

RSS 2.0