Trött

Kaninkäften råka nyss somna på jobbet. Så kul är det. MEN TAGGA 15 min kvar till HEMGÅNG!!! WIHOOOUUPs


Slask och skit

Det blev ett hårt pass som innehöll massa armövningar, avslutade passet med 45 minuter på trampmaskinen! (Kände för att skryta) Just nu är jag ute och promenerar (hem). Men nu måste jag hålla koll på vägen, halkar snart. HALT.


Onsdag

Godmorgon kära vänner! Imorse skulle jag egentligen med Isabelle till gymmet MEN sängen ville hellre ha kvar mig en timme till. Så jag stannade hemma. Vilket var ett bra val av mig *gäsp*. Idag börjar jag 9 och slutar 12.30, efter det ska jag gymma!!! Ska kära världens mördarpass med Elin (om jag orkar) därefter börjar jag jobba kl 17! Hurtiga Jossan, Japp Japp!!!;-)


Drygaste

Det värsta som finns måste nog vara då man ligger i sängen och är kissis. Drygaste


*




15:23

Fick ett ryck och kände att jag ville börja blogga igen. Så vi får hoppas att det håller längre denna gång. Idag hade jag bara en lektion som dessutom började 13.15. Så jag hoppade i mina nya skor och GICK dit, VILKET resulterade ett par skavsårs fötter. Idag ska jag jobba på IB med mina kära vänner, tur jag har dom där idag så tiden går fortare. Men innan dess ska jag byta om och käka! Pussisar:)

Dagens outfit


Koftan kommer från Cubus och den transparenta kommer från Monki.

*

Lämnade in svenskan igår, med 200 ord för mycket
Tränade med Frida.
Kollade på Livet blir bättre.
SOV.

Saknar.

Irriterad. Varför har min vita skjorta med världens snyggaste krage försvunnit? KOM TILLBAKA. Saknar även min gröna stickade cardigan. KOM TILLBAKA. Jag ber er. PLZ.

Fredag

Hola AMigos! Idag har jag åkt skidor på idrotten, det var kult. När vi slutade gick jag hem till Andrea och spenderade min eftermiddag där, innan vi tog oss till brännaborg. Där brottning stod på schemat. FYFAN vilket mördarpass säger jag bara. TACK alexander, det behövdes. HE HE. Kondisen ligger verkligen på NOLL. Men det ska vi ändra på!!! Ikväll ska jag umgås med brudarna, vad vi ska göra vet jag inte riktigt än. Men innan dess ska jag duscha och fixa till mig. SÅ TJAOOOOOO alla:P
pic.twitter.com/ZbmiqJab
Jag och MIn KOmpis ANdrEA!

*

❤

SNYGGT

Minns ni när jag bloggade om skjortan, där tjejen hade klippt hål där fram? Nu har Gina Tricot fått in en liknande skjorta för 299 kronor. Jag funderar starkt på om man ska köpa den!
by: http://therez.se/i

13

Ojoj, här var det tomt ser jag! Jag kom hem i tisdags morgon. Resan hem gick bra, som tur var, Idag är det torsdag, jag har varit i Sverige i två dagar. Det är skönt att vara hemma, men saknar ändå tillbaka till värmen! Fast värme får jag ändå här hemma. hehe. Idag har jag varit ledig, så jag passade på att sova ut. Gud så skönt det var! Sedan har jag klippt bort lite slitet hår och hunnit med en runda på erikshjälpen med mormor, fick med mig hem en gööööörsnygg väska och en tjocktröja! Mmmmhm me like! Ikväll ska jag umgås med Emelie, vi ska äta godis. Fysate vad gött! Imorgon är det fredag, hur häligt????? Då ska jag umgås med Andrea, det var längesedan! Vad vi ska göra är oklart. Nu ska jag plugga lite engelska. Puss på ER.

21.49 Lördag 2012

Ni får ingen mer uppdatering förren jag kommer hem, så tråkigt att skriva utan att ladda upp bilder! Så ni får vänta tills på tisdag då jag kommer hem! Hejja


Dag 11

Känns så fruktansvärt tråkigt att blogga då man inte får upp en endaste bild här..... Idag har vi iallfall bara varit på stranden, precis som alla andra dagar. Imorgon lämnar vi phiphi och far till ao nang, ska bli skönt att komma närmare flygplatsen... Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt lite hemlängtan... Menmen:) Kort blogginlägg idag. Ska kila iväg på stan nu! Pussar!!!!:)


Dag 11

Känns så fruktansvärt tråkigt att blogga då man inte får upp en endaste bild här..... Idag har vi iallfall bara varit på stranden, precis som alla andra dagar. Imorgon lämnar vi phiphi och far till ao nang, ska bli skönt att komma närmare flygplatsen... Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt lite hemlängtan... Menmen:) Kort blogginlägg idag. Ska kila iväg på stan nu! Pussar!!!!:)


Svar på Tal

Vad heter det nya boendet? Och visst är ni på Koh Lipe nu?:) Flög ni till phuket först eller? Ska själv åka till thailand så därför jag vill ha lite tips så har du några så får du gärna berätta :)

Vi åkte ifrån Koh Lipe idag, vi bodde på varin resort, det kostade cirka 400-500 svenska kronor/natt och då hade vi en extra säng med, både frukosten och boendet där var bättre än på Lipe resort! Sanom beach är en stand hag rekommenderar om du åker till Koh Lipe:) Vi flög till Krabi, därifrån åkte vi bil till Koh Lanta!:)


Dag 9 och 10

(igår) hade vi vår sista natt på Koh Lipe. Hade en jättemysig kväll med svenskarna vi träffat här! Idag gick mördarfärjan till phiphi. Höll på avlida. Kan vara det VÄRSTA jag någonsin har varit med om!!! Vågorna var huuur stora som helst. Kaptenen körde dåligt och jag ville inget annat än bort därifrån. Jag var inte den ända! Vår familj var nära på att hoppa av i trang istället för att fortsätta åka 3 timmar. Men vågorna la sig, så vi vågade sitta kvar på färjan HEHEH. Nu sitter jag på Anna's resturant här på phiphi och väntar på att maten ska komma in, jag beställde en sweet and sour med kyckling och ris. Jag har ätit kyckling varje dag sedan vi kom hit.... HEHEH. Vädret just nu:BLÅSIGT

HEjjA!!!!


RSS 2.0