Gojävla

Det här är ända anledningen till att jag överlever skolan denna vecka. 

<3

 
Såååå much löööööve!

Torsdag

Lyssnar på Håkan Hellström samtidigt som jag försöker skriva klart en religion uppgift.. Det går SÅDÄR. Som vanlig ordning så är jag ute i sista tid, alltså dagen innan... Men men, huvudsaken är väl att den blir gjord..... Sen om den blir klar idag, eller imorgon, det är en annan femma.... Som sagt, vill du byta liv med mig i någon vecka framöver så hör av er.

Nytt proteinpulver!

Köpte detta på Life butiken i Sundsvall förra veckan, det gick lös på 179 kr. Vilket jag tyckte va billigt med tanke på att bara shakern kostar 89 kr. Hur pulvret smakar? Pulvret finns i två smaker, hallon och körsbär. Jag valde hallon. Det är väl inte det godaste proteinpulvret jag har provat men det duger helt klart! Tänkte testa göra protein pannkakor på det imorgon! 

Bilder sen i lördags

Här har vi lite bilder sen maskeraden i lördags, och självklart var jag med på alla kort........

Nya tights!

Inför
Införskaffade mig två par nya träningstights idag, dessa och ett par längre! Köpte båda paren på instersport, de korta kostade 150 kr och de långa 200 kr! Lätt värt!! Hoppas dem är sköna att träna i bara :) Det får vi se ikväll!
 

Dagens träning

Är precis hemkommen från en promenad med Andreas, blev inte så långt men bättre än inget!:) PTn idag kan vara den värsta jag någonsin har varit med om, men gud så skönt det var när passet var klart! Nu tänkte jag duscha och sedan gå och lägga mig. Sov bara tre timmar inatt. HELT sjukt att jag fortfarande kan ha ögonen öppna..;) Godnatt!

Less på skolan

Hej på er! Det är helt sjukt vad mycket plugg vi har just nu.. Idag hade jag SvB Nationella i tal, det gick bra! Fick VG, är så nöjd :) Den här veckan har jag ett seminarum och två inlämningar, i hälsa/harmoni och religion. Nästa vecka har jag ett matteprov och en filosofinlämning, KILLLLLL me!!!! Uscha!!! Någon som vill byta liv med mig i någon vecka? Vore oerhört snällt!

Träningen rullar iallfall på som den ska och det är skönt :) Igår pumpade jag på Body Pump och ikväll ska jag köra Pt Challenge :)

RSS 2.0