Dagarna räknas ned

Hej hopp! Mycket som händer och sker nu. I helgen var jag på the voice efterfest och på lördagen var jag på inflyttningsfest hos mitt gamla kollektiv. Hade skitskoj, blev lite för mycket shotar bara.. 
Om tre dagar åker jag hem till Norrland för att stanna där till den 30e, då jag andrea och therese åker till Oslo för att fira nyår här. (som ni kanske läste för något inlägg sedan..) Men innan dess är det mycket annat som ska göras, handla julklappar till alla, gå på hemvändarfest och juldagsfest samt fira Isabelle som fyller 19. Sedan ska jag få träffa min nyfödda lilla kusin.. Mycket roligt att se fram emot nu ;) Sen om 16 dagar börjar jag på mitt nya jobb, barnehage! Ska bli så kul :D 
Idag-ons har jag sen vakt på jobbet, vilket innebär att jag börjar kl 15 och är inte hemma förren kl 24.... SÅ himla drygt.. Men bara att härda ut! Imorgon blir det dubbeljobb, ska först på upplärning på barnehagen sedan kvällsjobb på rimi! Men nu ska jag sminka mig och städa lite!
HAAA DEE
 

Prata inte med mig är du snäll

Sov Max 3 h inatt. Blir så less när man inte kan somna på kvällen när jag börjar klockan sju på morgonen. Känns som att jag har påsar ner till bröna pga trötthet. Nu sitter jag på trikken påväg till jobbet och är allmänt jävla less, varför kan folk inte hålla käften? Klockan halv sju på morgonen ska man inte prata!!! Och absolut inte i närheten av mig. Jag har ju min lilla egentid nu innan jobbet, ser dom inte det eller?? Orkar EEEEJ. Längtar redan tills jag har rast och får äta min matlåda samt ta en liten kort powernap!! Hej så länge 

*

 
 

Tisdag

Hej hallå! Var ett tag sen nu. Vad har hänt den senaste månaden? Jo jag har sagt upp mig från Rimi och fått ett nytt jobb på barnehage. Så den 2 januari börjar jag jobba på barnehaget, det kommer vara jag och en supertrevlig tjej som är 92:a som kommer jobba. Barnen är mellan 1-3 år och hur gulliga som helst. Jag känner på mig redan nu att jag kommer stormtrivas! Vi kommer även laga 1 varm måltid om dagen, den måltiden bestämmer vi vad vi ska äta samt får vi äta av den ;) Man gillar ju mat hehehehe.... 
Känns tråkigt att lämna Rimi då jag har fått sån bra kontakt med alla. Men jag har snackat med chefen och har jag tur så kommer jag få jobba på lördagar. Bara att hålla tummarna!:)
 
-Igår skulle jag ha jobabat 7-15, men åkte hem redan kl 11 pga sjukdom.. Känns pisst! Hatar att vara sjuk... Så har varit hemma idag och blir hemma imorgon med. Sen hoppas jag att jag är frisk och kry tills på fredag för då blir det dubbeljobb. 
 
Förra veckan var jag på Håkan Hellström. Han levererade som vanligt. LOVE THIS MAaaN!
 
Om nio dagar åker jag hem till lilla Härnösand igen. Känns otroligt att tiden har gått så fort.. Känns som att jag nyss var hemma. Jag blir kvar i Härnösand tills den 30e sedan åker jag och mina två bästa vänner till Oslo för att fira nyår här! Kommer bli F E T T!!!!!! 
 
Hur går träningen då??? 
Jo den går åt helvete. 
 
Nä, nu ska jag koka makaroner. Blir tacofärs och makkisar till middag..... Har man brist på ideér så har man. CIAAAAO 
 
 

RSS 2.0