How wonderful life is when you are in the world.

Hej på er! Idag är det exakt tre månader sedan jag packade ner mitt liv i några resväskor och flyttade till Oslo. Tre månader sedan jag stod där på perrongen och grät när jag åkte ifrån min fina mamma och mina fina vänner. Tre månader sedan. Dessa månader har gått väldigt fort. Jag minns smset jag fick av min mamma samma natt som jag åkte ”du är så modig och stark och tuff som flyger iväg, glöm aldrig att du kan flyga ännu högre”.  Detta är ord som jag har burit med mig på min resa sedan jag flyttade hit. Jag känner att jag dag för dag växer och blir starkare i mig själv. Det är så mycket saker jag vågar göra nu som jag har varit rädd för innan. Och det har bara gått tre ynka månader. Undra då hur mitt liv ser ut om tre månader till? Hur högt har jag flugit då? Ja den som lever får se. Jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit. Jag trivs så väldigt bra här. Visst saknar man familjen, syskonen, och vännerna. Men det är så det är. Man kan inte vara kvar i samma ruta hela livet, man måste ut på nya äventyr och vidga sina vyer för att växa som person. Sedan jag flyttade hit har jag även insett vilka som är mina vänner och vilka som är mina ”vänner”. Och framförallt har jag lärt mig att jag ska umgås med dem som ger mig energi och inte dem som tar energi av mig. Just nu bor jag i en jättefin trea på Grunerlökka med två andra tjejer. Ebba som jag delade rum med innan vi flyttade hit som jag även delar rum med nu och en annan tjej som heter Sofie.

Bilder från vår lägenhet! Supermysigt :) Till jul har vi även planer på att skaffa en julgran och ställa i vardagsrummet, såå mysigt! 
 
Vad händer mer i mitt liv?
Jag jobbar kvar på Rimi med bland annat dessa två typer:
 
 
 

Helgen

I lördags blev det jobb till 21, sedan tog jag och min kollega Jan trikken till Helle där det var halloweenfest! Hade det skitkul! Igår hade vi inventering på jobbet, så började kl 9 och slutade vid 18. Just nu sitter jag på bussen påväg hem från Ikea där jag och min roomie har varit! Vi har köpt lite nya saker till lägenheten! Wooop wooop!! Lägger ut bilder senare :)) 

(Fick lite pizza på inventeringen) 

RSS 2.0