En påminnelse till dig, mig och alla andra där ute

Så fina vackra underbara du,

Du är en fin och stark människa. Låt aldrig någon annan person få dig att känna dig dålig, låt aldrig någon annan person få dig att känna dig hopplös, förstår du det? Förstår du det? Att du, ja precis DU är värd det bästa här i livet. Du är värd att bli älskad och du är värd art bli uppskattad. Du måste tro på dig själv. Det du tänker, det utstrålar du! Så imorgon när du vaknar så ska du tänka att det här blir en bra dag, jag är en bra människa. Så lovar jag dig att dagen kommer bli bra och även du kommer känna dig bra!


Att förvänta sig något

Ni vet känslan då man förväntar sig något? Hur pirret känns i kroppen. Hur längtan kommer smygandes på för varje dag som går. Jag har ofta förväntningar, förväntningar om hur ting ska ske och förväntningar om hur ting ska vara.
Jag blev antagen på kurs för att bli flygvärdinna för SAS. Det var en process att ta sig igenom, först skicka in cv, sedan göra internettester och för till sist komma på intervju. Jag fick beskedet att jag hade kommit vidare för att starta på kurs den 29 augusti. Så fantastiskt! För att igår få reda på att kursen har blivit inställd. Jag blir så ledsen. Jag som hade haft massa förväntningar för kursen och jobbet i sig och sedan spricker allting.
Så är det egentligen bra att gå omkring på massa förväntningar? Jag tror faktiskt inte det, för det blir oftast inte som man tänkt sig.

Så vad gör jag nu? Det vet jag faktiskt inte. När dörrar stängs så öppnas andra och jag har hört att det löser sig för snälla tjejer. Så jag får vänta och se. Kanske dyker det upp något som jag inte förväntat mig? Vi får se!


RSS 2.0