-


VÅRRUSET 2012

Igår sprang jag vårruset med mina härlig arbetskollegor, det var super!!! Hehe. Tog mig igenom HELA loppet utan att gå, bra va???


kyss ingen imorgon du kan kyssa idag

"Imorgon är det måndag, ny vecka och nya möjligheter. Imorgon så börjar jag mitt nya liv..." Då är frågan, hur många gånger har man hört det där? Och hur många gånger har det hållt? Inte många gånger alls. Varför kan man inte börja med allt det där man ska börja med på måndagen på en onsdag eller fredag???
Idag är det en sån här dag då jag tänker på allt mellan himmel och jord men inte får fram ett vettigt svar. Men det är okej. Imorgonbitti ska jag springa, om jag orkar... hehe. Annars blir det nog en promenad. Det finns inget bättre än att gå på morgonen med musik i öronen. mmmhm. Nä, nu ska jag borsta gaddarna och kleta på tandblekning! Puss på er.

Simple man

"Oh, take your time, don't live too fast
Troubles will come and they will pass
You'll find a woman and you'll find love
And don't forget, son, there is someone up above"

*

Är less på det mesta just nu. Less på hur en person beter sig och har betett sig i över tio år. Hur kan en person vara så känslokall och elak? Förstår verkligen inte och kommer nog aldrig göra det heller. Tyvärr. Men men, ska se det från den ljusa sidan och blicka framåt, för snart så slipper jag det här! Äntligen.



Livet är bra underbart, det gäller bara att man ser det från den ljusa sidan.

Jag kan inte bestämma mig för om jag hatar eller älskar att blogga, ni kanske har märkt det. Antingen uppdaterar jag flera gånger om dagen eller en gång varannan vecka. Typ. Men annars då? Livet flyter på och allt är som det ska, nästan. Jag har umgåtts med mina fina vänner, pratat om allt mellan himmel och jord och gråtit en skvätt. Bara för att. Just nu sitter jag på bussen påväg till Sundsvall med Frida, vi ska kolla på en föreläsning som Cimon Lundberg och Julia Mjörnstedt ska hålla i. Jag känner på mig att den kommer bli hur bra som helst! Hejdå hehe


Världsbäst

Jag har världes finaste släkt. Ni är så otroligt bra!

RSS 2.0