16:31

I lördags hade jag det sämsta jobbpasset på logen, någonsin. Det var rent kaoz! Men fick sova med min goding så det gjorde saken lite bättre iallafall.
Idag har jag varit på stan med Therese, fick med mig hem en fakeros, som ligger fint på min hylla. Ikväll blir det filmtittning med min favorit. Fram till dess ska jag kika på allt för min syster, och laga lite mat. Stuvade makaroner och körv! SES

17:27 LÖRDAG

Igår for jag och Andrea ner till sundsvall för att göra gelenaglar, fisatan vilkenresa det var! Lägger ut bild sen! Kvällen spenderades hemma hos Matilda med ett gäng framför idol bla!
Och idag har jag sysslat med det här...... Var inte så kul ss0om jag hade förväntat mig. HEHE.

JÄVLA OFLYT

Jävla oflyt man har, pallen ansade ihop när jag satt på den. Den får 1/5 möjliga toasters, för den har ju trots allt hållit i 5-6 månader.


MOBILBLOGGARRRrR

I väntan på bussen!

Snart blir det lunchdejt på skolan, köttfärresås står på menyn! OH YES! Beställde en höst/vinterjacka av Lina som hon ska köpa åt mig nere i Sundsvall, en brun med svarta skinnärmar från Cubus!!! ! Har velat haft den länge, men tvekat eftersom den är ful/snygg! Men nu jeflar, 30 % På hel Cubus;);););) HEHE CYA


Tisdag.

Tjena tjena blogg'N! JosN här! Idag hade jag bara en lektion mellan nio och tio. Fick tillbaka matteprovet, jag fick G+, okej, det stod G, men jag var bara några ynka poäng ifrån VG, så ett plus i kanten förtjänar jag gott allt! Därefter åkte jag hem, käkade nudlar, SOV. Så satans skönt, kunde knappt ta mig upp ur sängen när alarmet ringde kl 13.15. Sedan började jag jobba kl 15-19, i minihuset! TACK OCH LOV ATT JAG SLAPP TORKA STJÄRTAR! Puh. HEhe. NERÅ. Nu ska jag plugga lite engelska, så jag kan impa imorgon! KISSES AND HUGS ALL READERS. *Smack* *Smack* *Smack*

BRRRRRRR R

Så satans kallt här, tog nyss på mig ett underställ för att få upp värnen här i sängen! INTE ACCEPTABELT. Punkt.


TRÖTT

Sov nästintill ingenting inatt, hade jätte svårt att somna trots allt att jag var DÖ-trÖtt! Sprang nyss till bussen, hann PRECIS! (ohyes). Men tro inte på fan att det är en jävla skolklass på bussen, med barn som vägrar att hålla käften! Snart så vänder jag mig bakåt och ger dem en dödarblick!!!!!! Fan tyst med er


TORSDAGH

MHmm, ligger i sängen å myser! Var först meningen att jag skulle träna idag, MEN tröttheten satt stopp för det. HEHE. Idag har jag ingen skola, ska bara på teatern och kolla på "Ung utan pung" WOUHO!. HOppas den äger f3tt. Därefter blir det en sväng på stan, sedan blire att jöbbe jbbe jöbbe! Är littO Nervös, hehe..... Första gången jag ska sitta i kassan på Maxi! JAJA, nu ska jag få i mig lite gomackor!!! SES RÅÅÅÅ!

Första arbetsdagen på Maxi!

Nu kör vi! VIP-kväll på Ica Maxi! WOOOUVW!


Imorgon blir en bättre dag

Hade en lektion idag, mellan nio och tio, en mattelektion. Vi hade prov. Det gick åt helvete. Är säker på att jag klarade första sidan, men icke de två andra. Nu sitter jag och väntar på att min lunch ska bli klar, makaroner och korv. Därefter blir det stor rensning i min garderob, vilket verkligen behövs. Ska även byta sängkläder och tvätta ett par maskiner. Lite engelska ska jag också hinna göra, innan min säkerhetsutbildning börjar klockan 18.15. Nu ska jag fortsätta med lunchen, XOXO.

Kungarnas konung!

Jag är så SATANS BRA!!!!! Fick VG på ett kemi-prov, jag mena hur stor är chansen?!!


Ica-KaoZ.

Bilder från Allehanda.
SATANS så SJUKT mycket folk det var på Ica idag! Innan öpnning var kön ända ut till infarten, HELT SJUKT! Alla korgar och vagnar tog slut, folk ville köpa varandras vagnar, de snodde kprgar/vagnar då kunden var och plockadde varor. KAOZ. Köera till kassan var till ingången. Jag har aldrig upplevt något liknande! För er som inta fattar, så var det 50 % på Ica idag. Som ni ser är det GaaaaAnska tomt i hyllorna! HOho.

even the best falls down sometimes.


BEROENDE.

Mitt nya beroende.... Går inte att sluta.


Torsdag 13 oktober.

Uppe med tuppen är vad jag är idag! Börjar 11.45. Innan dess ska jag avklara ett spinningpass med Linda! HOPPPAAAS magN inte får mjälthugg! HEHE. I helgen ska jag fira två födelsedagsbarn, så måste hinna en sväng på stan och köpa presenter till dem också! Mycket jag ska göra. Busy woman! Ching ching!

Ikväll blir det lite pluggning med Andrea, svenska och matte! Sedan ska vi kanske hänga med några g-rabbar, får se vad som händer! MEN NUUUUUU: ska jag sätta upp ruffsät i en tofs, sedan ta mig en promenad till badhuset! SEEEES ALLA POLARE! YEJY.

***

Less var rätta ordet

OM DU LETAR EFTER NÅN.

image description
Nya längden på håret, lite kortare, lite bättre.
Nu blir det en fyrhjulingstrip upp till berget där vi ska fika i massor! Mmmmm.

FLYG DU LILLA FJÄRIL.

om 1 timme har jag naturkunskap, kemiprov. Hur det vill gå, det får visa sig..... Efter det har jag bara två lektioner, sedan drar jag till frissan för att kapa några centimeter! Sen runt 16-17, sitter jag i en bil påväg till Vemdalen! Där jag ska mysa på hela helgen med min favvo. Nu måste jag fixa till mig lite, sedan blir det en PW till skolan! HURTIGA JAG. Ellerrrrr.......:.

Glömde visa

Glömde ju berätta för er vad vi fick för mat på kick offN, det blev tvårätters på hornöberget. Varmrätten bestod av fläskfilegryta med potatisklyftor och efterrätten bestod utav någon knäck liknande kaka med mangoglass till.


Thailand

Satt och kollade igenom lite gamla bilder från Thailand, jisses vad jag saknar det stället! Vill inget annat än att åka dit igen. Hade det så jäkla bra under de två veckorna jag spenderade där. Mmmmm. Bilden på maten är den maträtt jag åt nästintill jämt. Var helt klart min favvo! Såg nu att bilderna jag har laddat upp är rätt stora. Menmen!

Kärleken är en annorlunda lek, ett spel vi kan spela för dom som tror på den.

bild från turkiet, 2011.


Måndag

Sötjävla katten man hittar i shoppingpåsN sin! Höll på skrämma ihjäl mig. Ohshieeet!

Just nu sitter jag i bilen påväg till, ja det vet jag inte?!? Har Kick Off med Ica Maxi. Wohooooh! Hoppas det blir gó mat iaf! Hehe. Nu ska jag lira wordfued! SES.


mmmm

Product image
Någon som har lust att skänka mig 790 kronor så jag kan köpa denna skönhet?

***


Tjena Tjena Tjena !

Tjenare, vaknade upp bredvid prinsen imorse! Min gårkväll spenderade jag med ett antal fina vänner. Blev mycket skratt och skitsnack. Men nu ska jag rusa in på dollar, dvs om det är öppet! xoxo.


LÖRDAG.

Drar ner på stan med Andrea för att köpa något fint till Frida, som fyllde sexton år igår. Sedan bär det vidare hem till henne, för tårtkalas! Ha D bra. SES.

Söt handen!

Jag måste ju ha Sveriges perfektaste hand. Mmmmmm.


RSS 2.0