-Twitter

Följde strömmen och skaffade mig en twitter. Ni hittar mig som @Josefinholmberg.

Ojoj....

Nu ryker blondhåret! Vad jag blir istället återstår och ser.


Mmmmh göttans!

Dra mig baklänges vilka bjässar till lussebullar! Säkert 15 cm långa! Men goA blev dem! Tur det iaf ;-)


I wish I could stay in this perfect moment forever!

Tjena Tjena, Jossan här! Kom previs hem från Öbacka där jag har tränat. Väntar nu på middag, sedan blir det bakning med Håkan! Lussebullar! MUMMA! Imorgon ska jag färga håret brunt och efter skolan blir det en trip ner till birsta för lite julklappshandling med mina fina vänner. Men nu ska jag hoppa in i duschen. XOXO.

!

Yo! Sitter och väntar på Linda, sedan bär det v mot ett g y m p a s s! Kan behövas heheheheh


Morgonpigg.....

Nyvaken tjej påväg till jobbet.... Älskar bara att kliva upp vid den här tiden, underbart. NOT.


Håll era TÅR för mig!!

Just nu är jag inne i ett såkallat lycko-rus. Och om allt blir som planerat så ja, då blir jag så jääääävla glad! *HOPPAS* *HOPPAS* *HOPPAS* *HOPPAS* *HOPPAS*. På Söndag får jag reda på det!!! Och även ni! DVS, om det blir som planerat! Bara för att jag skrev det här nu så kommer säkert allting skita sig.

Mmmmmhm

Äter bland det bästa jag vet! Måste ju få lite näring såhär efter dagens första träning! GÓ GÓ.


<3

Det absoluta BÄSTA som finns på morgonen är trevliga busscchaufförer! Mm. Resten kan dra!


Mmmmys med Petris!

Pepparkaksmys med Petra! Har ont i magen utav all deg. Fan.


Torsdag

Vi fick tillbaka våra kemiprov idag. 33,5 p. 34 var VG. Tur man har charmen så man snyltade till sig ett VG! WOUP. Ikväll blir det bakning med min vän Petra, som även fick körkortet igår! Är så jädrans glad för hennes skull. Skitkul! Sen tänkte jag övernatta hos Håkan, måste hångla lite innan han far! Blir en tidig kväll ikväll, för imöra kl halv nio ska jag vara på högslätten och bänka lite!!!!!!!!!!! Kommer bli så jävla stark inom en snar framtid!!!! ! MEn nu måste jag ner och rota i kylen innan jag hungrar ihjäl!!!!

SHIT :-P Tröjan spricker snart!!! ! ! xDDDD D

BänkpressaaaaarrrRHH!!!! Hehehehehehe

Jag som är bänkarn! Kung som man är LOOOOOOL, vad jag är rolig.
))=.===.=((
\ O /
(_)
_/   \_
Jag på gymet idag
(_)
_/   \_
Jag på gymet idag!

NÅGON, DU???? hallå

Är någon här du????? HALllLLÅÅÅ

MAKE YOU FEEL MY LOVE.

Började inte förren 12.15 idag, så det blev en hyfsad lång och skön sovmorgon. Har inte gjort någonting speciellt sen jag kom hem, bara legat och degat i sängen. Ska snart traska mig bort till Isabelle för att spendera min kväll där. XOXO


And there will come a time, you'll see, with no more tears.
And love will not break your heart, but dismiss your fears.
Get over your hill and see what you find there,
With grace in your heart and flowers in your hair.


VILL HA.

Bild från Elins blogg. 
Skitsnyggt!!!! Vill ha!

BRUNETT eller BLONDIN??? ?

ÅH, har sån jävla beslutsångest om jag ska färga håret brunt igen!!!!! PLZ AMIGOS säg vad NI tycker! KOMMENTERA MERA! HEHEHEE. Brb kissa.

*

secretlyloved:  We always criticize boys and assume that they’re stubborn players who won’t change for us. We think they don’t care. We think think they flirt too much. We think they won’t change, but there are boys out there that are the complete opposite. They care about you. They’re not ashamed to tell you their feelings. They’ll change just for you. There are guys like this out there. You just have to wait for them to come to you.
Det värsta som finns är när man vill få ut så mycket, men knappt får ut hälften. När allt man vill säga dras in på något sätt.//

****

Det här var GOÁ tider de! Minns det som att det vore igår!

Söndag.

Kom precis hem från mitt tredje hem! Gårkvällen spenderades framför tvn med en massa mys. Vad som händer idag vet jag inte riktigt, ska kanske träna med Linda om jag orkar! Sen måste jag packa alla saker som ska hem till pappa. Veckan som jag har framför mig kommer bli rätt skön och lugn. Min svensklärare och engelsklärare ska nämligen till London i en vecka! Så på onsdag har jag bara gym på morgonen sedan är jag ledig resten av dagen! WIHO! Nä, nu måste jag packa litto! SES DÅ AMIGOS.

MatEn!

Gojävla! PS, är godare än vad det ser ut. DS.

Hittade en bild som såg bättre ut! Andra bilden.


Lördag.

Gårkvällen spenderades hemma hos Olle med några fina vänner! Det blev allt från idol-tittning till singstar! Fyfan vad kul det var, är ju kungen själv på att sjunga, speciellt på engelska..... . Idag har jag däremot inte gjort någonting särskilt, sitter hemma hos Håkan just nu och väntar på att maten ska bli färdig. Min favvo blir det, fläskfile med en svingod sås! Lägger upp bild senare;) Såg ni Amanda Fondells klänning igår??? ? Dör vad fin den var! Måste hitta en likadan!

Äntligen!

Äntligen får jag visa upp min starka förmåga! Singstar is the shit! Satan vilken stjärna jag är!


+

Tumblr_luv4sbx3kq1r0sl4xo1_500_large

WE ALL HAVE SECRETS.

Satan i gatan vilken bodybuilder jag snart kommer att bli! Imorse blev det styrketräning, uppvärmningsprogramet + frivändningar. Sedan på gympan körde jag uppvärmningsprogramet + bål. Om jag kan gå imorgon så är det ett under, ett riktigt under. Känner redan hur kroppen börjar dra ihop sig! Hehe. Ikväll blir det mys med Andrea och några andra. Får se vad vi hittar på! Men något fetttt-t blir det iallafall! Men nu ska jag krypa ner under täcket och vila ett tag till. Puss alla fina.

WihO!

Lite eftermiddagsfika i bilen påväg ner till birsta/Ikea!


~Omnia mutantur nihil autem interit


Osäkra jossE.

Här har ni kanske världens skönaste låt: Ziggy Marley – True To Myself

Imorse var jag på gymmet, skulle köra en stöt med 20kg stången (jag KLARADE det med 15kg....) Vilket fall, så står jag där framför spegeln och känner på mig hela tiden att det ska gå åt helvete. Men jag kör ändå (måste ju impa på läraren ni vet). När jag ska trycka upp stången ovanför huvudet så lutas min kropp lite bakåt, det slutar med att jag tappar balansen och stången flyger på huvudet och ner på marken, samtidigt som JAG ramlar baklänges på marken. ALLA på gymmet kollade på mig, och det förstår jag.... Förresten, så satt det en tjej vid sidan av mig som körde armar, jag förvarnade henne innan jag körde. Tur att jag gjorde det. Det var allt jag ville säga, nu väntar naturkunskapen på mig. Som jag håller alla tummar och tår för att jag klarar Punkt.
FÖRRESTEN!!!! ! Hur fan gör man en blankrad här på blogg.se?????

I hate this part


Hold me like you never let me go

Är precis hemkommen från matkunskapen. Ikväll blir det plugg och filmmys med favoritkillen. Imorgon har jag klassråd, jag har aldrig behövt gå på den eftersom jag har 3 timmars hål innan nästa lektion. MEN NU, när vi har fått en ny mentor. Ja då MÅSTE jag gå på den! Tro om man ska vara en buuuuusig tjej och stanna hemma i sängen och få 20 minuters frånvaro. Hmmm, JA. Var inte ett svårt beslut. Aldrig att jag går till skolan för att vara där i 20 minuter och sedan sitta och göra: INGENTING i 3 timmar! Men NU: Väntas en dusch! SES DÅ ALLA BRORSOOORHH!:P

Gojävla!

Hehe. Kom på att jag skulle fota maten och visa er, men hann ta några tuggor innan kameran kom fram! Men svingott var det, kyckling med oregano, salt och svartpeppar med en skitgod sås till! Avis? Jo, jag vet!


*

I planned to say all these terrible things to you, but in the end, I just want to tell you that I miss you.


*

People will judge you. But in reality, the people thatactually care about you will just be happy that you'rehappy.



WihO

Spiderman börjar bli lite trött! Sugen på att dra hem nuuuu! Ikväll blir det mys med Andrea! Men innan dess ska jag dela ut några kartonger glass! BrB då! Hehe.


Right now!

Mmmmhm, gofikar och pratar om allt mellan himmel och jord. Skitmysiiiiigt! Hehe.


Nytt i garderoben!

Min nya skjorta som jag fick av Håkan,tur man hade att han inte använde den, så jag kunde få den! Hehehehe. Den är helt perfekt! Älskar kragen på den. Halsbandet kommer från Nelly och kostar 129 kr.


11-11-11

Bjuder på en bild (som ni säkert sett på förren) på mig och min fina vän Hanne.
Idag duschade jag håret, hade inte duschat det sedan i måndags. Bra kämpat Jossan! Okej, nu kanske ni tänker "ÅåÅh, fyfan vilken äcklig tjeeeeeeeeej". Men tro det eller ej, jag har faktiskt duschat min kropp mer än 1 gång den här veckan. LOOOVAR! Så nu är jag frääääääsch.

Ikväll blir det tårtkalas hemma hos Therese som har fyllt sjutton år. Blir en tidig kväll för mig eftersom spiderman dräkten väntar på mig imorgonbitti..... Åh, herregud. Vad har jag gett mig in i? Sova själv får jag göra inatt, igen. Usch vad trist! Nu ska jag fixa till mig, kisseeeeeeees.

Läsarfråga.

Har ni hittat ett hus att flytta till?:)
Vi ska flytta in i en villa i januari, vi ska bara bo där tillfälligt tills vi hittar ett hus som passar oss:)

SOMETIMES THE WRONG CHOICES BRING US TO THE RIGHT PLACES


GYMMÄÄÄÄ

Sitter ute i kylan och väntar på bussen som ska ta mig till Högslätten där ett gympass väntar! Får se hur jag kan springa imorgon, då jag ska vara spiderman på jobbet! Hehe. Men nu kommer bussen, tjing!


MISS U.


Jag saknar dig bebiiiiiis! Söt Sessan!

GIRLSFALLLIKEDOMINOES.

Har nyss lagat middag,kycklingsås med pasta! Kan vara en av mina favoriträtter. Magen min är proppmätt! Ikväll blir det pluggning hemma hos Hanne. Sedan ska jag hjälpa mattis att lasta av min nya säng från släpvagnen, WIHO! Synd bara att jag inte kan mysa i den försen vi flyttar,i januari. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) Nu ska jag packa ihop mina saker som ska till mami imorgon! Vi höreeeees.

Onsdag.

Dagen har bestått av skola mellan 8-12. Därefter käkade jag lunch med Håkan på rutiga duken. Sedan blev det en powerwalk med Isabelle och matlagning, Pad Thai stod på menyn! Vi hann även en sväng förbi Jomin. Men nu ska jag pussa på min sötnos, som åker till Vemdalen imorgon!


Close your eyes and see the beauty.


*

Idag har jag en skitdag, en riktigt skitdag. När det känns som att hela världen är emot en och vad man en gör så blir allt fel. Man får ha sånna dagar ibland, och idag var det min tur! hehe. Emotjejen här då! japp japp!
Idag har jag inte gjort mycket, gått i solan från 13.15-15-30, hade en mattelektion och en föreläsning om styrka. Tiden flödade på br. Just nu sitter jag i sängen och kikar runt på lite bloggar och fyller på mina playlists på spotify. Vad som händer ikväll är oklart, lutar mot en lång promenad, för att rensa tankarna! POK.

Hon gjorde det, igen!

Och åter igen, jag känner nog Sveriges klantigaste människa! Titta bara! Hon drog världens vurpa i gräset, ramlade och fick ALLA saker över sig.... De kom dock inte med på bilden eftersom jag var tvungen att rädda dem! Hahaha , kul vare!

Klantarslet nr. 1


Hahahhaha

Hahaha så jävla kul, Petra skulle ta ett spaghetti paket, och WOUUUUPS så trilla ALLA spaghettin ut! HahahahA!(!)(!)(!)(!)(!))


Mobilbloggar!

Fikar på Waynes med bästa! Mmhm, göttans! Trycker i mig en smoothie, hehe


OHYES

Gick nyss förbi en gubbe på stan som gav mig en komplimang.. Heehehehhe.......

"Ack, så fin man kan vara!"

Undra vad det berodde på, var han full eller satt det bara i något annat.......?


Outfit

Här har ni min ful/snygga kärringjacka!


Bajs

Jävla skitnaglar, höll i 3 dagar......


RSS 2.0