Noosa

Hej! Har försökt posta inlägg här flera gånger men mitt internet har alltid varit för dåligt. Just nu är vi i noosa. Bor 25 minuter från butiken... Och det är inte gångavstånd till stranden vilket innebär att vi tar buss via hostelet hit. Den är nästintill ALLTID full.. Så idag fick vi vänta 1 h sammanlagt för att komma till och från stranden. Menmen! Imorgon åker vi till Frasier Island, ska bli så kul!! Just det, idag gick jag och Mia till nationalparken här och fick se en koalabjörn!! Bjuder på lite bilder tills vidare 






Surfers paradise






Sådär då har vi anlänt till surfers paradise! En betydligt större stad ån Byron med höghus längst stranden. Vi har pool och free wifi på vårt hostel, så det är dumt att klaga. Än så länge har vi inte testat utelivet här men jag har hört att det är som en utekväll i magaluf..... Så vi får se imorgon! Vi verkar även resa under en regnperiod. Så vi tar vara på varenda soltimme som vi får! Idag gjorde jag köttfärssås!! Hur gott som helst!! Skönt att utöka min måltid med bara pasta..;) insåg även ikväll att jag har tappat bort en påse med smutskläder där bland annat mina shorts jag fick av dig Sofia låg. Det är skitsurt. Dock bra för nu har jag en grund till att shoppa 😍 
Idag pratade jag på FaceTime med ett av barnen jag hade i barnehagen, det var så mysigt! Imorgon ska vi hänga med en gammal klasskompis till Malin som bor här, får se vad hon tar ut oss på för äventyr! 

En sak jag har lagt märke till är hur alla är så trevliga här i Australien. När man är inne i en butik och ska betala får man alltid höra repliken "Hello, how are you doing?" 

En annan sak jag har lagt märke till är övergångsställena. Man får vänta hur länge som helst innan det blir grönt och när det väl är grönt så har man ca 5-10 sekunder på sig att ta sig över vägen. 

Blev ett litet långt inlägg. Ska försöka uppdatera Er mer om dagarna! Vi hörs! Take caaare! 

RSS 2.0