Dag 8

Det nya boendet är nästan dubbelt så billigt och dubbelt så bra!!! Hoppas att madrassen är skönare på detta boende. Idag var jag på Oil massage, jag hade turen att få en she-male. Denna gång fick jag ingen bröst och ljumsk massage. *Tack och lov*.

Till middag beställde jag pommes och nuggets, efter 20 min kommer kocken ut och säger att kycklingen är dålig så hon inte kan använda den. Man ba: "JAHA????? Och det säger du nu??? Pucko". Jag sa det aldrig men jag tror hon förstod på min blick att jag menade något sådant.

Nu ska jag vara lite social med svenskarna vi har träffat här! HÖRS KOMPISAR!!!


Dag 7

Igår tillbringade vi vår dag på sanom beach, som ligger cirka 300 meter ifrån pattaya beach! Rekommenderar verkligen sanom beach!! Den stranden är den finaste jag har upplevt hittills på den här resan. Köpte en green tea massageolja igår, mmmh vad den doftade gott!!! Somnade in gutt eftersom jag fick massage av lillsirran. Men nu ska jag packa ihop mina grejor, för vi ska byta boende idag! ÄNTLIGEN. Denna gång hamnar vi 100 m bort från den resorten vi bor på nu!


Dag 6

Imorse blev det en jävla brakfrukost må jag säga!! Plättar, annans melon å grejjor! Till skillnad mot de rostade brödet med smör som vi fick på Koh Lanta! Till lunch åt jag fried rice, den fick 2/5 toasters! Var ju som att kocken hade malt i hela salladsbaren där i... Jusste, vi skulle gå till en ny strand idag. Vi gick vilse, hamnade i djungeln och hörde massa prassel i buskarna vilket resulterade en andfådd mor och dotter. För SATAN vad vi sprang fort därifrån! Så vi höll oss till våran egna strand idag... HÖHÖH! Nu till det roligaste, till middag beställde jag in en burgare. In kom det ett hamburgarebröd med EN SKINKSKIVA PÅ!!!!!!! Alltså, en skinka???!!!?! Gud vad vi skrattade. Så jag mättade mig på några pommes! HÖH. Äh, nu ska jag gå lägga mig! Uppdaterar imorgon, så var inte oroliga kära vänner! Kyssar!


*

Att ligga på en strand, under ett stort träd. höra vågorna brusa och läsa en bok. det är livet. så underbart.


Dag 5

Igår satt vi på en båt i 5 timmar, den tog oss till Koh Lipe. Världens mysigaste ö! Med en walk street, som kan jämföras med gamla stan hemma i Härnösand. Hann även ta mig en springtur längs stranden, även fast konditionen inte ligger på topp så tog jag mig igenom hela rundan! Bra jossie! Men nu ska jag fortsätta äta min frukost:) Pussar!


LoL

Vad är det här för SKIT WiFi??????? Man kan sitta på Aftonbladet men INGET annat? Förutom bloggen då...


Dag 4

Sartade morgonen likadant som dagarna innan, frukost på stranden! Idag har vi bara hängt på stranden och vid poolen som ligger här på hotellet. Käkade lunch på ett ställe längre bort, satan i gatan vad gott det var, jag tryckte i mig en fried rice with curry and chicken. Det MÅSTE ni testa någon gång! Men till det dåliga, de tog dom över 40 minuter att laga maten och vi fick maten på olika tidpunkter. Såg även massa maneter idag, en av dem var ca 1 meter lång.... Lika bred var den. Det var en svensk som upptäckte den och drog upp den till stranden! Tack och lov. Till middag käkade mig Yellow curry med ris. ÅH, va gott det var. (Det här börjar likna en matblogg märker jag...) Imorgonbitti åker vi till Koh Lipe, 5 timmar tar färjan. 5 TIMMAR, UUUÄÄÄH, vad less jag kommer bli! Vi ska vara där i 3 nätter, sedan åker vi kanske till Malaysia i någon dag, det återstår och ser! Men NU: Läsa engelska boken! Godnatt på er!


WOOOUW

Nämen, titt jag fick upp en bild! NICE


Dag 3

Det känns skittrist att blogga utan att kunna ladda upp några bilder.. Så ni får nog det sista inlägget av mig nu idag! Vi startade dagen med en frukost nere på stranden, rostat bröd och apelsinjuice fick mätta min mage. Därefter ett dopp i poolen innan vi begav oss på mopparna för att upptäcka Koh Lantas vackra stränder. Vi åker även till en National Park, där naturen inte för röras! Det var skitfint där inne, vi träffade apor, hahah bra fula dom är! Ska lägga upp en video när jag kommer hem:) De snodde sockret till kaffet och Mats kamerafodral! Nu är jag nyduschad och väntar på en mysig middag nere på stranden, till solnedgången. Pussar!


TjO


image description
Tja Tja Alla Fans. Är svinless nu, det går inte att ladda upp några bilder........


Dag 2

Hej alla fans!! Idag har det varit en skön dag i solen. I havet var det skitvarmt, hur skönt som helst!! Klockan är just nu 16.46. Om ett tag ska jag och lillasyster på massage, 1 timme för 350 bath, vilket motsvarar cirka 70 kronor! Rätt billigt. Ikväll blir det en trip in till saladan. Jusste, vi har bytt hotell till Lanta sea house. Vi hade tur som fick en gitarrist till granne!! KÄRLEK!


Dag 1 - Resdag

Nu är vi mätta i magen och trötta i kropparna. Efter en 11 timmars lång flygresa + 2,5 timmars bilresa och två färjor så hamnade vi tillslut här på Banana garden home, stranden heter klong dao, för er som vill veta! Nu tänkte jag hoppa i sängen, så jag kan få sola och bada imorgon!!! HOHOH.


MOT THAILAND


NU, bär det av mot varmare breddgrader! Kommer uppdatera under resan! SÅ håll UTKIK om ni vill se en tight Jossan i bikini. (Skämt Å SidO!) HA DET BRAAAAA all frieds. HEIDO.

Less var ordet.

Alltid samma sak när jag ska utomlands med familjen, ALLTID samma stress, dåliga humör, irritation. Ja, rent kaos!!! Men sen när man sätter sig på flygplanet så är allt bra igen, inga sura miner eller rivsår på varandra. Så om cirka 7 timmar är vi nog vänner igen. HÖH. Hörs.


20:45

Otippat att just JAG skulle åka på tolvans förkylning innan jag åker till Thailand. Var EXAKT samma sak förra året.... Säger kroppen ifrån och vill att jag ska stanna hemma eller??? Vill den inte att jag ska ha det KULT? SJUKT irriterande iallfall.... Har precis börjat friskna till igen! Äter ipren och svettas som en hund. SJUKT drygt. HEHEH. Men nu ska jag lägga mig i sängen och ta det lugnt ett tag! PÖSSEN.

*

Rädslan för att olyckan snart ska komma och knacka på dörren när man är lite för lycklig.


*


ALL GOOD THINGS COME TO AN END .

Sometimes we must be hurt in order to grow,sometimes we must fail in order to know, sometimes we must lose in order to gain, beacuse some lessons in life are best learned through pain..

Different city

Hejsan, nu är jag tillbaka här igen. Har behövt lite tid och tänka över alla mina beslut och problem, därför jag har varit en aning frånvarande. Men nu är jag tillbaka på ruta ett igen. Nytt år och nya möjligheter. Jag ska ta vara på det här året, på allra bästa sätt. Jag ska ta en dag i taget. Och aldrig glömma bort att allt har ett slut, någon gång. Jag har en klok vän, som har sagt till mig så många gånger "Man måste våga för att satsa". Det är såååååååååååååå sant!!! NU : POWERNAP. SES DÅ POLERZ.

Svar på tal!

looolz om SISTA DAGEN AV ÅR 2011.: Vart är klänningen ifrån? Kan du länka? Svar: Den kommer ifrån Chill här i Härnösand. Men annars finns den att beställa på Nelly.se :)

*

Idag är det en sån kväll då jag vill ha ett fint sällskap bredvid mig i sängen som jag kan ligga och prata med, om allt mellan himmel och jord. Det vore så fint.


Dagens

Skjorta med halsring, så jefla snyggt!


Resultatet!

Såhär blev det, snyggt va!!!?


What 2 dO What 2 dO

Klipper sönder lucialinnet! Vad häääänder?!????!? JO JAG SKA GÖR EN KRAGE HEHE! Ni får se sen hur det blir :)


*

Det blir bättre.


SISTA DAGEN AV ÅR 2011.

Min nyårsafton var helt perfekt,spenderade den med god mat och trevligt sällskap. Notera att sista bilden är på mig och mina idoler!!!! Två av de som är med i bandet Shotgun crackers!!!! WOOOUW!!!!!pp


RSS 2.0