Fick av MR.X


Härlig badmadrass jag fick av Mr.X. Kommer använda den flitigt i sommar.

MAGDANS.

Japp här är jag ^^. Josefin 17 år ! :-)

......

Video kommer snart!!!!!!
Om 15 min hämtar Emelie mig med räsern, lite pinsamt att åka moppe:P Men man är ju liten ^^ Hehe. Vi ska på Ica och handla mat, dvs om vi hinner (HOPPAS). Därefter drar vi till Birsta och tömmer våra sparkonton! WIHO

Söndag.

Tjenare, här sitter jag och lökar! Håller på att storstäda rummet, har husvisning på tisdag. JIHAAAA. KÖP KÖP KÖP KÖP. Jag vill flytta, nuuuu! Ikväll ska jag förmodligen umgås med Hanne och Matilda. Vad vi ska göra är fortfarande oklaaaart. Men jag är feting sugen på ananaaas. heehe. Nu tänker ni "K BRyyyyY;P". Men nu ska jag fortsätta med mitt! Ha en bra dag all readers. Kiss.

01:51

Kom nyss hem från kvällens bravader. Ligger i sängen tätt intill Sessan, hon snuttar som vanligt. Snuttar sönder min gófilt. KJ. Ljusen är tända och jag mår bra, såhär på en sen lördagskväll. Nu blir det sleepmode. Hörs imorgon alla fulla som icke fulla människor!

Att så lite kan göra så mycket.

Vänskapen jag har med denna brud går inte att beskriva. Verkligen inte. En riktig vän har man alltid där, personen står alltid vid ens sida hur jobbigt och svårt man har det. Man behöver inte träffa personen på dagar, veckor och månader. När man ses igen så är allt som vanligt, allt är på samma nivå. Ni förstår grejen va? Om inte dra en KOMMENt, så förklarar jag. HEHE. Vänskap som denna växer inte på träd. Vi offrar allt för varandra. Vi gör allt förvarandra. Vi älskar varandra. (Satan så charmig jag är). Avslutar detta smöreri med tre fina små ord "Jag älskar dig".

BEST THING I NEVER HAD.

PH://Thailand 2011

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer, längtar efter något som kan rädda mig.

Ibland är det svårt, ibland vet man inte vilken väg man ska gå. Stå kvar på samma och låta allting vara som det alltid vart. Eller Flytta sig en aning, välja en annan väg och låta allting bli annorlunda. Så som man egentligen vill ha det. Ibland är livet svårt, ibland är det busenkelt. Att göra sina val ligger, så de blir bra. Perfekta. Det ligger på en något svårare nivå. Man vet alltid vad man vill och det är alltid lika svårt att göra det på rätt sätt. Ibland vill jag vara liten, så man slipper ta alla svåra beslut. Slippa bry sig så mycket, bara vara.

VI SÖRJER MED ER NORGE.

Fyfan vad hemskt, hur kan en vuxen person göra något sånt här? Hur kan man vara så kall, så idiotisk? Satt nyss och läste igenom en tjejs blogg, som har varit med i händelsen och sett allt med egna ögon. Spelat död, gömt sig, simmat flera hundra meter. Läs hennes blogg härhttp://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya

Jag längtar........

Tills jag fyller 18, så jag kan beställa hem kläder utan att behöva ha min målsman som "beställare". SVINDRYGT. LOL. Typ det värsta som finns.

GLAD TJEJ......

....... På sin 17- års dag. Fick bla denna STOOOORA goooooda klubban av Hanne! SOFT.

14:20

Min födelsedag var hur bra som helst, den firades med mina favoritvänner med tårtbjudning. Kvällen avslutades med ett dopp i bondsjön. Som jag idag ångrar, satans förkylning. Blä. Nu ska jag fixa till mig lite innan jag drar iväg till jobbet. Kvällspass 16-21.15. Därefter blir det fika hos Emelie! MYS.

SJUTTON ÅR!!!

WOWOWOWO!!!! Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller jossan år idag!!!!!! SWEET 17. Som jag har längtat. Finns inget bättre år. MMmmmm . Min födelsedag ska jag spendera med mina fina tjejor och killar, fikafikafika.... mmmmm, gott. SES.

########

WHEN YOUR FEELING DOWN AND YOUR SKY IS GREY AND THE PEOPLE THAT YOU LOVE WELL THEY HAVE NOTHING LOVELY TO SAY, I'LL TAKE YOU AWAY.



People will judge you. But in reality, the people that actually care about you will just be happy that you're happy.

Jag och snyggflisan.

dröm

hade kanske världens jobbigaste dröm inatt, thailand-tsunamin. Usch vad hemskt det var. Jag och min familj stod i en lägenhet. Vi ser hur en våg kommer, Mats säger åt mig och de andra att vi ska "rulla en rullstol" under vattnet, så skulle det gå bra. Jag gjorde det, överlevde. Andra vågen kom, tredje kom och jag gjorde samma sak. Överlevde. Sen mitt i allt får jag ett sms i drömmen av Linda Nordlund "När ska vi äta?". Haha hur sjukt var inte det????????? När jag vaknade skakade jag typ, jag var kissnödig och HUNGRIG. Liksom, ser ni hur man kan koppla allt? Kissis- Vatten. Hungrig - SMSET. Skaka - jordbävning. WOooOW.

++++++++

"Look at you. You’re young. And you’re scared. Why are you so scared? Stop being paralyzed. Stop swallowing your words. Stop caring what other people think. Wear what you want. Say what you want. Listen to the music you want to listen to. Play it loud as fuck and dance to it. Go out for a drive at midnight and forget that you have school the next day. Stop waiting for Friday. Live now. Do it now. Take risks. Tell secrets. This life is yours. When are you going to realize that you can do whatever you want?"

YOU MAKE ME FEEL LIKE SMILING WHEN I FEEL LIKE CRYING. YOU HELP ME KEEP GOING WHEN I JUST CAN’T FIND THE REASON WHY.

Så himla skönt att vara ledig. mmmm. Ligger fortfarande i sängen och degar, dåliga jävla pissväder då man är ledig..... GAAAH. Förövrigt så spelas Veronica Maggios låtar i mina högtalare, jag sitter och drömmer mig bort. Allt jag vill göra och allt jag ska göra, resa genom asien i måååånader. Jag vill surfa, hoppa fallskärm, besöka en regnskog, titta på massa konstiga djur. M M M Mmmm M. Tror det är dags att börja spara pengar så man klarar sig igenom allt.... En annan sak som jag vill är att ha min bästa vän hemma, min livlinja, min bästa. Åh, vad jag saknar dig. om fem dagar så ses vi. kärlek.


VISST DU KAN SKRATTA OCH LÅSAS SOM INGENTING MEN JAG VET ALLT OM DIG FÖR DU HAR VARIT MIN.

Kom precis hem efter dagens arbetspass. Nu blir det en powerwalk med Andrea. Därefter käk och annat mys. Ikväll blir det bla vattenskotsåkning ute i Emelies stuga. SATAN vad jag längtar. HELVETE vad kul det är att åka!!! Nu blev man fem igen... Hehe. Men nu ska jag klä på mig någonting och knyta på mig easytone skorna. SES i värmen gott folk!

Golfar littE

Helvete vilken bra swing man fick in, med dubbel v.
Jag, Therese och Walle ägde på golfbanan.

JObbe sOfte chillE


YOO makkaflooow! Är äntligen hemma efter ett SVETTIGT arbetspass på Ica. Satan vad man har lökat idag. Skämtar inte om det var cirka 30 grader i kassan idag. BLE. Sen fick jag världens fyllehicka idag, en kund tipsade mig om att ta en matsked med socker. Det var äckligt, jag höll på spy. Det funkade inte. Nu tänkte jag hoppa in i duschen, för att sedan ge mig ut på golfbanan;););) Ja ni hörde rätt, JAG Josefin Holmberg Engstrand ska spela golf. WIHO. SES, PUSS!!!

fact 06 : to me, the little things matter.

Är precis hemkommen efter en mysig kväll med Petra. Hon hämtade upp mig med moppebilN, då drog vi till konkurrent butiken COOP, för att inhandla någonting smarrigt. namnam. Vidare mot Åmsjön, där vi badade och även tog några simtag. SatÉ vad skönT det var I vattnet!!! Därefter dunkade vi gamla godingar, samtidigt som vi åkte genom staden. Min kväll har varit suuuuuper. Men nu väntar sängen, sleep tight!

Onsdagen den 6 (sjätte) juli, tvåtusenelva

Jag måste erkänna att jag inte är någon riktig bloggare. Men ÄH, vem fan brysä :-D Här kommer lite bilder från i Onsdags, vi var ett gäng ute i Olles stuga. Spelade kort, badade mm. Snygg som vanligt var man.
Jossan94 drar fj0rt1S p0s3N.
'
Micke var ful(l) som vanligt.
Walle som aldrig blir bra på kort. (Skoja vännen)

Städa???? Någon????:P:P:P

Någon frivillig där ute som kan komma och städa mitt rum????? Utdelas en mycket fin belöning. + Ni får träffa mig. Varför tveka??? Hehe med andra ord så har jag det jag gör någon/ra timmar framöver. Kul, jag som älskar att städa(!!!!)

+++

Mc8aaqrzynpxxun3aa_large

jobbjobbjobb...

OJOJOJ, satan vad kul det ska bli att jobba idag!!!! Bästa passet också 12-16. Skämt åt sido. Dock valde jag detta pass själv, skulle egentligen jobba 16-21.15. Men ikväll vill jag ha tid till mina tjejor, så därför passar 12 passet bättre. Jag vet att ni alla vill veta. Om inte, sluta läs. LOL. Nu måste jag ringa några samtal innan jag beger mig på farsans cykel ner till affären, CYYYA!

SOMETIMES THERE ARE THINGS YOU FEEL THAT YOU CAN’T SAY. BUT YOU NEED TO SAY THEM SOMEHOW.

Min kväll har jag spenderat med dessa + ett gäng andra. Det blev fruktsallad ute på stallarna samt bad. Därefter åkte vi till smitingen för volleyboll spel. Satan vad man ägde, som vanligt! Nu ska jag pussa finaste Hanne godnatt genom skype camen, därefter blir det sovning. Jobb imorgon 12-16. Sleep tight.

Karrashop

Tror jag hittade kanske världens bästa sida nu. Man kan betsälla hem godis i LÖSVIKT. Allt från djungelvrål till sura vattenmeloner. Synd att kiloproset var så dyrt..... 12.90 kr/hg. Det är fan värre än Shell och Statiol. Fast på hemsidan kanske godiset är zuper färskt (???) Anyway så får ni länken här amigos

http://webshop.gottelisa.se/
http://webshop.gottelisa.se/
http://webshop.gottelisa.se/

DIKTER

Hittade lite dikter som jag skrev 2006. Ta vara på tiden och läs. Puss.
"Jag mötte din blick, du mötte min.
Men ennu är du inte min.
Dagarna går jag försöker förstå
att jag dig aldrig kan få!<3"

"Jag älskar dig.
Kan det inte bli vi tvån?
Jag drömmer om dig dag och natt.
Varje gång jag ser dig dunkar mitt hjärta till.
Du är allt för mig, till och med lite till. 
Jag vill att du ska förstå hur jag känner för dig.
Hoppas du känner likadant för mig."

"Jag vet att du tkr att jag är jobbig och dryg.
Men hur ska jag vara för att passa in i dina ögon?"

"Du är så söt då du ler
önskar hela världen skulle se.
Dina ögon skimlar som diamanter små.
Jag önskar arr det en dag ska bli vi tvån.
Jag vet att jag tittade bort första gången
men det var bara för att jag hade sån ångest."

Jag tror jag var olyckligt kär år 2006...............

2011-07-05

Är precis hemkommen, drog en bortamatch igårkväll. Nu väntas en lång promenad/springtur med Isabelle. Senare ikväll blir det kanske jobb, dvs om jag hinner med. Men nu väntar springskorna! Vi hörs senare mates. Kisses and hugs.

HANNE FORSBERG

Det känns bra att någon uppskattar över att prata med mig. mm . love. Kärlek kärlek Kärlek. Kärlek var det rätta ordet. För gud vad jag älskar min saknade Hanne. Det finns INGEN som du, det finns ingen som förstår mig lika bra som du, ingen som vägleder lika bra som du. Helvete, vad hände med svenska gramatiken. Der var typ 3 ord till jag skulle skriva in lite snyggt, MEN, då såg det ut som att en 12 åring hade skrivit texten. Men åter till Hanne. Hanne kan jag springa naken framför, hanne kan jag grina för, hanne kan jag skratta för, fisa, rapa och spy. Det finns ingen som jag känner mig så trygg med som med henne. Så ni vet det bara. Och jag tror absolut inte att någon annan av er där ute kommer kunna komma närmare henne än vad jag är!!!! SYYYYYND för er! Mohahhahehe. What ever, i like you. you like me. HOHO. SAKNAR DIG!!!

19:54

Hemkommen från birsta! Fick med mig hem ett par solbrillz, aussie schampo + hårinpackning, underkläder och en bodylotion från body shop. N I C E va? Så nu sitter jag och luktar mumma, mmmm. Sugen någon?

Den önskade låten.

Fick massvis med sms, mail och kommentarer om låtar de ville att jag skulle framträda. Men den som var först att kommentera var Emelie, som ville höra låten Thorleifs- Sweet kissi'n in the moonligt. OBS: Ljudet blev inte så bra. Men jag hoppas att det duger för er :-) Keep out!

*

Glöm aldrig bort att berätta för någon du älskar, hur mycket du verkligen tycker om den personen. Det var något jag aldrig gjorde förr, som jag ångrar.

VÄLJ EN LÅT SOM JAG SJUNGER

Vill ni höra mig sjunga en till låt här på bloggen, kommentera då låten nu vill höra. Det kan vara allt från Per Gessle till Ken ring. Kommentera bara här nedan :) Följ instruktionerna i videon här ovan.

THERE'S SOMETHING ABOUT YOU.

Tumblr_lfpg6suqyi1qcfg79o1_500_large

Satan i gatan

Efter gårdagens långa jobbpass 17-04:30 så har jag nu äntligen vaknat till liv. Jag serverade som sagt på ett bröllop, där 95% av gästerna var engelsktalande. SHITTANS, vad nervig jag blev när jag ficck höra det. Liksom, hur fel låter det inte? IG-Jossan servera på ett utändskt brölopp????? Man ba oooh nooo. Men det gick faktiskt jättebra. De talade med mig, jag nickade svarade "yes" och låtsades att jag förstod. HEHE. Nog om gårdagen, min eftermiddag/kväll ska jag spendera med min fina vän Andrea!!! Shit vad kul vi ska ha. HEido.

EASY COME EASY GO THAT'S JUST HOW YOU LIVE OH TAKE TAKE TAKE IT ALL BUT YOU NEVER GIVE.

Ïmorse ringde klockan på 06:10, då var det dags för jobb fram tills klockan 12. Hem sova, upp igen för ett ytterligare jobbpass som börjar klockan 17. Ser framemot sängen senare ikväll, gu så skönt det ska bli. MMmm. Nu måste jag fixa till mig, sedan bär det av mot villa fridhem! Puss.

Du betydde inte allt. Men det blåste aldrig kallt. För du var solskenet. Jag var ensam. Du var alldeles runt hörnet, i kvarteret. Du var alldeles runt hörnet, i kvarteret - Överallt


Jag och söta Maja, under tivoli-helgen.

Vad har jag gett mig in på, LoL____:P

Hoohoo, har inte haft så mycket tid för bloggen! De senaste dagarna har jag spenderat ute i solen och på jobbet. Hela min vecka har varit kanon. FÖrutom idag....Fick börja 12 istället för 16, väl på jobbet så kommer det fram en tjej som vill att jag ska bli medlem i något som visar att man är emot alkohol och droger. Visst tänkte jag, varför skulle jag inte bli medlem? Så jag skrev under ett papper. När jag läste igenom det senare stod det " Jag lovar att inte dricka alkoholhaltiga drycker över 2.25%......" S-H-I-T balonas tänkte jag, vad har jag gett mig in i????? Tänk om jag bryter det när jag fyller atron???????????? Då fick man ju ångest. Så nu måste jag ringa till företaget och be de ta bort mig från listan! FAN. drygt. HEHE. AJAAA, igår spelade jag golf. satan vad bra jag börjar bli på det, satan säger jag bara. Nästan så man vill ta ett grönt kort. WOHOO. Nääääni, nu ska jag dra på mig nå clothes. SES.

FÖRREGÅR-DAGENS

Såhär sprang jag omkring på härnösands gator i Ondags kväll. Hiss eller diss? :P Nerå skoja xD hehe.

RSS 2.0