Onsdag.

Mitt schema är rätt soft, har max två lektioner/dag. Börjar aldrig tidigare än tio över tio. Går sent en dag i veckan (15.00). Idag hade jag bara en lektion Naturkunskab B, SatE vilken svår kurs! ELLE? Efter den drog jag ner på stan och käkade med några vänner, fick med mig hem en supergod bodylotion samt tre par tights! Nu laddar jag inför inventeringen, som börjar klockan sju. Därefter blir det nog en promenad. KÖYsSArR!

Hittade en liten skön bild,

n/8642f_How_Fast_Are_You.jpg

Don't listen or think about anything other people say to you, just live your life and prove them wrong.


17:19

Nu drar jag till Birsta och shoppar loss! JIHA xD

Turkiet.

Hemma från en veckas semester i Turkiet, i alanya. Satan vad bra vi har haft det, sol och bad varje dag! Shoppingen va sämre än vad jag trodde (kan bero på att jag inte använder tjocktröjor). Men fick med mig hem en drös med trosor (svinbilliga, endast 2.5-3.90 lira styck! Vilket motsvarar cirkus 10-15 kronor), en söt ljusrosa vattenpipa hamnade i resväskan, samt lite presenter och en adidaskofta till mig själv. Även fast vi hade det jätte bra så längtade jag hem sjukt mycket! Hem till sängen, familjen och han med stora H:et. Slänger upp lite bilder sen, har runt 800 stycken att välja på.

Jag och grabbarna brus.


Som jag var.

Kollade min facbook och hittade detta från en kär vän. Hanne.
'
"ha det bra i turkland älskling, vi ses i klassrummet ♥ hehe"
Här var jag ynka fjorton år. Satan vad snygg man var. Satan.

Stop me

Malin satt igång den här låten idag. MMmm, min nya favvo!

kärlek

Nu är det mycket jag vill, shoppa i new york. åka tillbaka till thailand för att stanna där, i månader. med underbara vänner. resa resa resa. dansa tills fötterna skaver. träna. klippa & färga håret. mysa med han med stora H:et. vara uppe hela nätterna med fina vänner. tokskratta med hanne. ta vara på de sista sommardagarna.

*

WHEN I FIRST MET YOU I NEVER REALIZED YOU WERE GOING TO MEAN THIS MUCH TO ME.


LOOK UP MORE.

Gårkvällen spenderades hemma hos Malin med Anki och Jennie. Söt-Mallan ställde sig och lagade paj, gojävla polare man har assO! Kvällen avslutades uppe på murberget, där jag även vaknade upp imorse. Kom nyss hem, och om ett tag ska jag möta upp Linda för lite träning! YES. Satan vad bra jag är. BEACH 12 here I come!!!!

*

Nu ska jag umgås med Malin. Saknade Mallan.

MÅNDAG 15.

Såhär ser jag ut idag, har hittat min favvotröja! Så jefla skön. Så den använder jag flitigt ikväll. 

I THINK YOU CAN DO IT IF YOU REALLY WANT IT.

Sitter i soffan med en proppmätt mage, fifan! Åt min thaimat till middag, satE vad gott det var :) Om ett tag kommer mammi hem, som jag har saknaat henne! Ikväll ska jag umgås med Stefan, vad vi ska göra är oklart. Sedan åker jag iväg och skedar. mmm, Mys. Men nu: VILA.

Kulgöra.

Sitter och kollar igenom en massa gamla bilder och hittade denna. Detta var PRECIS vad jag och Frida fick göra i vintras när vi kom till jobbet på Ica. Det tog sina timmar kan jag lova... Och fyfan vad less man var på att se alla dessa jefla ägg efter ett tag och tappade räkningen gjorde man också efter ett tag. Detta tog KOL på mig. Aldrig mer. ALdrig mer. (Nerå, klart jag gör om det. Hemskt gärna) Vad skulle kökspersonalen göra utan oss förra vintern? Ja, det är frågan det!

Saknar.

Ibland saknar jag dessa tider, mycket. Badminton säsongerna. Satan vad kul vi hade! Jag var kanske bland de sämsta i min grupp, men det var lik förbannat lika kul ändå! (Okej, där ljög jag. En av anledningarna till att jag slutade var pga min kvalite). HEHE. Men åter igen, gångerna på planerna! Gångerna man förlorat och varit svinförbannad, då man vunnit och nästan gråtit av lycka. (Satan vad dramatisk jag är). MAllan och jag hade det kul jao, sakna henne litte å! Så om du ser detta så vet du de heeeheeheee. Saknar även kommentarena du alltid skrev på mina blogginlägg.......

15:21

Är precis hemkommen från staden med Malin, fick med mig hem en ny höstjacka samt två sololjor med solskyddsfaktor i och tre nya rakblad!!!!
WIHO. TURKIET OM NIO DAGAR. YäääEYJ. Fan vad nigg jag ska bli dårå. WOHO. HEHE. Jag tänkte dra ut och springa, men sen upptäckte jag att mina skor var hemma hos pappa (Trååååkigt)=SKÖNT. Så springturen får vänta! Istället ska jag raka mina ben och göra mig fresh, ikväll ska jag ha fredagsmys med min favvo. MHmmm. Nu ska jag städa huset, med tanke på att mamma kommer hem imorgon.... och jag har varit ensam hemma hela veckan. FIFAN. SES.

Älskar att få presenter......

SNygg Underläpp man hade dåE! Fick en till present idag, GUH vad jag älskar att få presenter.. MMM I LIKE IT!

#

Tumblr_lfpg6suqyi1qcfg79o1_500_large

I WILL ALWAYS BE THERE FOR YOU. THERES NOTIN I WONT DO I PROMISE YOU, ALL MY LIFE I WILL LIVE FOR YOU, WE WILL MAKE IT THROUGH.

Kvällen till ära ska spenderas hemma hos mig med två favoriter, det blir matlagning och skitsnack. En fika borta på maratongatan ska vi också hinna med. Vi får se. Min dag har jag spenderat i sängen, gud vad jag har sovit. Så jefla skönt! Förresten så har jag börjat drömt en jävla massa mardrömmar på senaste, att folk skjuter mig, ska våldta mig osv. Inte så himla roligt..... Men som tur är så slipper man vakna upp ensam då man är som räddast! HEHE. Jag har det bra jag. Men nog om det, nu ska jag slänga på mig lite kläder! HÖRS.

Svar på kommentar

- om Gårdagens:
inspo av malin norberg?
IP: 83.166.12.123

Klart som fan att det var! Lillgumman vettni, hon klär sig ju som en dans på rosor!

Gårdagens

Helvete vilken snygg tröja jag klädde mig i. Den kommer från Monki och är min polare Emelies. NÅGON där ute som har en likadan och vill tjäna lite cash????? Jag köper den! 
HEHE.

STAY STRONG.

Tjenare amigos! Gårkvällen spenderade jag med ett gäng ute på nickebo, där det blev grillning och annat mys. GUUUH va jag gillar hösten, nu när det blir lite kyligare ute och mörkare! Finns ju INGET mysigare, eller hur då???! Somnade in bredvid en kär vän runt tre snåret. Idag blir det lunchdejt med Mr.X, så håll ögonen öppna så kanske ni får se vem det är ;;==;;;=) hehe. Sedan blir det en stadsrunda med Emelie, känner mig som 13 igen. Då man gick på stan varje dag. Herre min gud och skapare. Nu ska jag fixa till mig snygg och hålla tummarna för hångel ikväll! CYA

IF YOU WANT TO KNOW WHERE YOUR HEART IS, LOOK TO WHERE YOUR MIND GOES WHEN IT WANDERS.


TODAYS

Softa kläder man har på sig idag då

Jag saknar...

....Dagarna när man var klädd såhär! Alla dessa soliga smittadagar som vart i sommar. HEHE. Men nu är det fan dags att dra på sig pälsmössan. HEHE. Nu vart det många HEHE här, hehe. TJAOOOO.

All kopiering av bilder är EJ tillåtet, utan tillfrågan.

2011-08-08


Satan vilken söt pose man fick till då! ELLER? HEHE.
Min helg har jag spenderat i Vemdalen med den såkallade X. Påvägem dit höll vi på krocka i en älg, mysigt. SATE vad rädd man blev då! Sen har jag stått två meter ifrån tre stycken renar. WOHO, turist-josN. Lägger upp lite bilder sedan helgen senare idag! Nu bär det av mot staden med en efterlängtad vän, sedan väntas jobb 16-21,15. Kul. SES.

18.23

Satan, dålig uppdatering här ser jag! Men har haft fullt upp med mitt liv jag lever. Som är underbart. Under de senaste sex dagarna har jag hunnit med att bättra på min bränna, vart ute på lungön, badat i havet, varit med massvis av fina vänner och käkat go jävla mat. WOHO. Alla bryr sig :) Ikväll ska jag umgås med Malin och några till. Imorgon väntas jobb, 12-21.15. Jag känner mig som en vuxen heltidsarbetare, hehe. Ungefär så ser mitt liv ut just nu. Nu ska jag ut och mysa i solen, SES.

RSS 2.0