Nyttiga Chokladbollar

Lyxade till med nyttiga goda chokladbollar igår ;) Helt utan socker och smör. Hur dom smakade? Fantastiskt!!
Här kommer receptet!
 
1 dl naturella cashewnötter
1 dl havregryn
7 dadlar
4 msk kakao
2 tsk kaffe
lite vatten
 
Mixa nötterna till ett mjöl. Sedan mixar eller mosar du dadlarna med kaffet. Därefter rör du i resten av ingredienserna och häller i vatten till passad konsistent. Jag tog ca 1-2 msk! Rulla sedan i kokos! Muuuums!!
 
 
 
 

VAD JAG BRYR MIG OM NU ÄR ATT DU KOMMER NÄRA

Fredag, veckans bästa dag eller? Nej inte för oss som jobbar lördagar..... Dock är det alltid skönt med fredag och man har trots allt lite helgkänsla täven fast man jobbar dagen efter! Idag firade vi FN-dagen i barnehagen, sålde fika och teckningar och pengarna gick till barn som har det svårt. Barn hjälper barn! Känns bra att man har gjort en god gärning idag :) 
Efter jobbet drog jag till gymmet och körde NMC, ett hårt cirkelträningspass.... Därefter kom Lotten förbi mig på lite fika och mys! 
Just nu sitter jag framför tvn, tänkte gå och sussa snart. Idag bokade mamma en resa hit så hon kommer om 3 veckor och hälsar på, ser verkligen fram emot det! Inte träffat henne sen i Juli så det blir mysigt. Men nu ska jag lägga mig! Kram
 
 
 
 

***

 
 
 

20 oktober 2014

Hol amigos! Nu var det ett tag, som jag sa sist med hehe.. Vad har hänt sedan sist? Ingen särskilt. Allt är som vanligt ungefär, uppförsbackar och nedförsbackar som går i ett jävla rus. Men det är så det är att vara ung, 20 år och dum!

Jag och Maria Melander har bokat enkelbiljett till Australien i slutet på januari, där vi ska vara på obestämd tid. Innan det ska vi vara två veckor i Thailand. Kommer bli magiskt! Har ett visum på 1 år men man vet aldrig hur länge man blir borta, 3 månader, 6 månader eller kanske ett helt år. Den som lever får se.

Jag bor fortfarande kvar i Oslo, just nu bor jag i en egen lägenhet vid Storo Senter som jag ska bo i till slutet på december, alltså två månader till. Tiden går sjukt snabbt och det skrämmer mig. Det är läskigt hur alla dagar, veckor och månader bara rullar förbi. Jag har köpt mig PT på gymmet för att komma i form till playyan heheeeee, mycket kvar att jobba på men det går framåt iallfall! Kosten blir bättre och bättre och det är positivt. Så nu blir det all in dessa 3 sista månaderna!!

Nu ska jag laga matlåda tills imorgon, lax med potatis och grönsaker. Sedan ska jag sätta upp resterande veckans kost och träningsschema! Vi snakkkeees! Kram

RSS 2.0