Träningsjossan

PXSNzB on Make A Gif, Animated Gifs
Tjena. Om cirka 1 timme befinner jag mig på Gold's gym! Ikväll blir det PT challenge som får döda min kropp...... Dvs, om jag hänger med i tempot. HEHE. Visst ser jag stark ut??????

LesS

Satan vad less jag är på allt plugg nu...... Det jag är mest i behov just nu är : Stålars, en smart man och massage. Kontakta 0738276928 om du har något som skulle passa mig.


Plötsligt händer det. HE HE

Nu är jag så jävla glad man kan bli!! Klarade teoriprovet idag med 56 rätt:D Helvete vad jag kommer skryta om det här nu! Hoppas uppkörningen går lika bra, men det tvivlar jag på............... HE HE 

King1

 
Jävla pluggis man är då!!!!!

Ojoj

Helvete. Vad jag är bra på att laga mat!!!!! MHhhhm!!!! Kanske ska satsa på kockyrket!!


Hot or not????

Med denna påse på huvudet så måste jag kunna få vem jag vill! Nästan bättre än när jag var al qaida på skolan.

Stick

Kul att se att så många besöker min blogg dagligen. HELA 5 besökare har jag haft idag!!! HIPP HIPP!!!

Word

 

Tjenare jossan här

ME RIGHT NOW!!!! Hello bitches! Här sitter jag i sängen och väntar på att Linda ska plocka upp mig! Idag är det jobb mellan 12-17 som gäller! Helvete vad stålars jag ska tjäna. Ikväll blir det plugg som vanlig ordning, roligt? NÄÄÄ inte det minsta! Nu är Linda här, så måste S P R I N G A (okej gå). HERRÅ!!!

2 cool 4 you

Seriöst killar. Vad väntar ni på????
Ser ni inte vilken romantisk tjej jag är eller??? :*

Utkast: Sep. 21, 2012

Kanske världens bästa bild med världens bästa ord

Fredag

Tjabba all readers.
Idag har jag funderat. Och som vanligt inte kommit fram till något svar.
Typiskt,.
Grejen är den att jag har nog ett för ointressant liv att blogga om för er.
Så ni KANSKE slipper mig i bloggvärlden.
YEEEEES. skriker alla mina haters, ÄNTLIGEN kan MIN blogg bli större än Din Jossan!!!
HAHA. Det är lugnt.

Vet inte riktigt om det var någon som förstod det där sista.
Jag gjorde iallafall det.
Det som är huvudsaken ju. HEJJA

Torsdag

Idag var klassen på en föreläsning. Den varade i 3,5 timmar. Det var en transvestit som föreläste. Den var hur bra som helst! Här har vi hens hemsida www.saralund.se det är värt att ta en titt där! Efter föreläsningen blev det bad med min lillasyster, vi hade det hur mysigt som helst! Just nu sitter jag med körkortsteorin, det börjar bli en vana. Men nu tänkte jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och tagga inför morgondagens body pump pass! Godnatt :)

999


Tomt

Nu är jag så less på allt som har med teori att göra!!! Vill bara kasta allt på bilden i elden. PlZ Gud, om du nu finns snälla gör så att jag klarar teorin på första försöket. Snälla. Amen.


Måndag

Var ju planerat att ja skulle ha en vit helg denna helg. Men så blev det inte..... Istället drog jag och tre fina tjejer hem till Jocke på fest. Vilket man vackert ångrade dagen efter. HE HE. Här kommer lite bilder sen i lördags! Ni som följer mig på instagram har förmodligen redan sett dom :)





Utkast: Sep. 13, 2012

Hej på er, min dag har varit hur bra som helst. Om man bortser från hur dåligt det gick med teorin i förmiddags. Hade bara en lektion idag och efter den klippte jag mig. Sedan lunchade jag på Logen med Hanne, Ida och Maja, lax med pära fick mätta min mage. Efter lunchen övningskörde jag och det gick skitbra!! Och nu sitter jag här, är precis hemkommen från Gold's. Jag kan starkt rekommendera det gymmet, speciellt om ni gillar att gå på pass! Nu ska jag hoppa in i duschen! HörS

Händig mormor

Haha, jag blev full i skratt då jag gick in på mormors toa idag och upptäckte hennes smyckeshållare. Om ni inte ser så är det ett grillgaller hon har satt upp på väggen. Herregu!


Nya skor!!

Okej, bilden blev skitdålig. Skorna är mycket snyggare irl! Dem kommer från Nelly och gick lös för 129 kronor!


Tjena

Här sitter jag. Är helt slutkörd efter kvällens pass PT challenge (tror det hette så). Svetten RANN på mig och jag höll på att spy flera gånger om.... Känner mig alltid som en medlem av Biggest looser då jag är på gruppträningar. Jag LÄNGTAR tills si sådär 2 veckor, då jag kan med passen bättre!!! Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan slå upp teoriboken..... Måtte det vara ett slut på detta snart.


*

Jag trodde aldrig i hela mitt liv att det skulle vara så svårt att släppa en person från sitt liv. Jag trodde att det bara var att radera, sudda och deleta. Sedan var allt borta, alla känslor. Ja allt. Men riktigt så var det inte. Jag läste några kloka meningar på min väns blogg förut och dom lyder såhär "“Allt är inte på topp jämt, man måste låta sig själv vara på botten, för att sedan samla kraft och ta sig uppåt igen! Och som sagt, allt blir bra så småningom. “
 

Stressigt

God eftermiddag alla läsare (som jag förövrigt har tappat under min lilla bloggpause.). Hoppas ni har haft en fin dag! Min har iallafall varit bra men stressig än så länge. Efter skolan övningskörde jag med körskolan, det börjar närma sig uppkörning snart....... STRESSAD!!! Nu ska jag slänga på mig träningskläderna för att bege mig till Gold's, där ett Core pass väntar. Därefter blir det hem och plugga. FiFAN. KÄMPA JOSSE

Söndag

Body Pump passet körde helt slut på en kan jag lova. Kunde knappt gå efter passet och det är inget skämt!! Imorgon ska jag fixa kort på Golds Gym, ska bli skitkul att börja gymma där! Speciellt när man kan gå på så mycket roliga pass:) nu kan jag knappt hålla ögonen öppna längre.... GN!


Träning

Tänkte skryta lite över min långpromenad som jag tog idag. Men ni får inte se hur lång tid det tog att gå hehe..... Nu har jag precis mättat min mage med ris och korvstroganoff, ska snart möta upp Isabelle för att ta oss en promenad till Gold's Gym, där vi ska gymma och köra Body Pump. Fifan, lyssna bara på ordet body pump...... Känner redan nu hur träningsverken börjar träda fram hehe. Nu ska jag kila, puss på er!

Turkiet- BILDBOMB













*

Att man alltid ska behöva bli så besviken, besviken på samma person. Om och om igen. 
 
°

RSS 2.0