I DON'T LOOK BACK A SECOND TIME, BECAUSE IT'S JUST WASTED TIME.

Sometimes we need to stop analyzing the past,
stop planning the future,
stop figuring out precisely how we feel,
stop deciding exactly what we want,
and just see what happens.

I PROMISE YOU, I'LL GIVE YOU EVERYTHING YOU WANT


Lördag 17/3

pic.twitter.com/U4xgQES
Idag har jag jobbat på Ica mellan 08-13. När jag slutade tog jag en promenad till stan där jag mötte upp grabbSen. Det blev häng på trappan och körv! GÖTTANS!!!!! Sibylla korv <3 Nu har äntligen vårkänslorna kommit fram. Hur varmt och skönt som helst. Idag ska jag käka grillat till middag. Ja, ni hör ju. Jävla lyxliv jag lever!

Lunchen

Här är lunchen jag käkade idag på kanal cafèt. 85 Kronor gick den lös för! Köttet och pepparsåsen var det ljuvligaste jag ätit på länge! Naaaaaammm nam! Men potatisgratängen var däremot sämre. 2/5 möjliga toasters!

 


NEVER GONNA GIVE UP YOU NOW

 

 


Fredag

Körde 45 minuter på stepen sedan lite mage och armar. Är helt slut i kroppen nu. Tur att jag har en godispåse i väskan som väntar på mig! Sitter just nu på naturkunskapen, slutar 10.25, då har jag hål fram till två. Drygt men skönt. Äh, ska lägga fokus på Kerstin nu! HörES


Uppe med tuppen!

Morsning korsning, idag är man uppe med tuppen. Sitter just nu i bilen påväg till högslätten. Med 5 timmars sömn så är man inte på topp för ett träningspass kan man ju säga........... Sedan ikväll blir det jobb mellan 16-20. Hur ska jag klara av denna mördardag... Ja, det återstår ju och ser! Pussah.


*

Det värsta som finns måste ju vara då man är utelåst, som jag är nu. BLIR SÅ LÄSS!!!!!

Igår tog jag bussen ut till Hemsön, där jag även sov över. Åt god mat och gullade med min nya kusin och min mosters hundar! Myyyyyss!


Jalla jalla brUSH

Jag har börjat tränat mycket på senaste tiden.
Jag ställer mig ofta frågan, VARFÖR sker ingen förändring????

Kom på svaret idag.
Jag äter alltid det dubbla + chips, kakor och godis.

FÖRÄNDRING JossE FÖRÄNDRING!!!!!!

HeHeH NERå

Världens finaste Klara.


TjO

Skottade nyss fram moppen som har stått på samma ställe i två år. Just precis här där bilden är tagen. Vad tycks om kärran??? Sålde den nyss! Tro det eller ej.


SNYGGA

Måste bara säga att jag har hittat världens snyggaste skor, MED världens HÖGASTE klack. Ska jag köpa eller inte... Hmmmmm. Kommer bli en hel dels träning inne på rummet fram till sommaren isåfall..... Svårt beslut.

Klackhöjd 14,5 cm. Platåhöjd 3,5 cm.
http://shoemania.se

Tjöööött

Tänker inte skriva godmorgon än, kan inte ens hålla mina ögon öppna. Idag börjar jag 13.15 men den där JÄVLA blåsten håller en ju vaken... Inatt drömde jag att jorden gick under, det var inte så nice. Men nu ska jag snutta vidare. GN.


Kött FIFan

Brudsen kollar blodet. Lilla fega jag hoppar över det momentet. Haaaaatar vassa saker och blod. FIFan


*


Vilar

Vilar lite såhär innan jobbet på jobbet:-) Skönt som tusan! Då jag slutar ska jag umgås med tjejerna! Myyyyyys. Fredagsmyyyyyys!


*


Onödig fakta.se

Hej på er! Igår fick min moster en bebiiiiis, en flicka blev det! Hon är HUR söt som helst. Ska visa er till veckan eller i helgen:) Gårdagen spenderades på jobbet mellan 8-17. Därefter blev det gym med Isabelle, ett hårt jävla armpass. FISATAN, det känns idag kan man ju säga... Kvällen spenderade vi hemma hos Melle med Åhman, Bella bakade LCHF-kakor, dom var ju bland de värsta jag har ätit. Smakade SATAN. När jag kom hem så skedade jag med min mosters söta hundar.

Idag vaknade jag runt 07:00, av min lillasyster som levde RÖVARE. Somnade om sen vaknade jag runt 12.20, 13.11 var jag hos Sandra och firade henne. EN hel del godsaker landade då i min mage. Göttans.
Sedan blev det gym, jag körde 45 min på stepen, på FAT BURNER (TAGGA BEACH'N.) Sedan körde jag lite benböj. Svetten rann ner från nacken. Nackhåret blev blött. FREEESCHHH!!!!!!!!! Hehe. Nu ska jag fixa till mig, för snart kommer skjutsem! Det blir häng hemma hos Krille med Alex, Rickard och Frida. KuuuuulT! HEJJA.

*


Lunchar

Att man alltid ska behöva bli besviken på rutiga dukens mat. Köpte en kycklingsallad, ananasen var typ jäst. Asäckligt. Sen ser jag VÄRLDENS brödfat och tänker "fyfan vad gott med färskt bröd, mmmmh". Mackan skulle man kunna slå ihjäl en oxe med. SÅ HÅRD och TORR var den. BLÄ. 1/5 toasters.


WHAT DOESN'T KILL YOU ONLY MAKE YOU STRONGER.


New in!

Ny blusN från h&m, 199:-


*

 

 


Just nu

Är i birre med min polare!!! Nyss käkat thai, GÖTTARE ÄN KÖRV!!!!!!

 


LunchN

Käkade skinkstek med gräddsås och päror på logen idag. Göttans var det!

 


Tisdag

Träningen har satt sina spår sen igår. AJ. Min rumpa. Kvällen tillbringade jag med Andrea och några fina skapelser. Just nu sitter jag inne på Johannesbergs vårdcentral, ska träffa doktorn för att se vad det är för fel på min lilla mage. Sedan blir det en fika med Caroline på stan och därefter en birsta tur med Min Petra! Hoppas ni får en bra dag:)

 


En bild säger mer än 1000 ord.

Här var jag en liten skit. 
Hade precis tappat några tänder.
Det var sommar och jag hade hatt, mormors fina hatt med blommor.
Livet var nog rätt skönt under den här tiden.
FASHION

*

Där är en sjöjungfru, här är ett odjur
Där blommar fyrklöver, här växer otur
Du är känsosvall, jag är känslokall
Du förändrar allt!


JobbE littE!!!

Tjenare grabbar. Här sitter vi och glassar!!!

 


Dagens

Hard work work!!!


Ska synas att man är rik

Pappa har köpt hem bröd från Ica (100 st). 1 kr/styck på Maxi. GÖTTANS


GillART

Saker jag gillar:

•Trevliga busschaufförer
•Asfalt
•Sibylla korv
•Pensionärer som går hand i hand med sin respektive
•Skjortor
•Oxfilé


1 mars

Spinningpasset gick bra. Känner redan nu hur träningsvärken börjar komma fram... Just nu sitter jag hos Isabelle med Andrea och Matilda, för oss blir det bad och bastu! Hur skönt som helst! Hoppas ni har haft en bra daaaag


15:49

Tjena kompisar! Idag har jag bara haft en "lektion" som varade i cirka 40 minuter. Vi pratade om fjällen, hur vi ska bo osv. Kommer bli FETT!!! Längtar! Efter det gick jag på stan med Amanda, kollade på skidutrustning osÅnt! Därefter umgicks jag med ISabelle och EMelie. Om ett tag ska jag och Isabelle på världens mördar-spinningpass. Ska bli sjukt jobbigt.......... TAGGA TAGGA TAGGA!!!!!!!! Men innan dess ska jag packa min väska och käka ett päron. Hörs. XOXO. HeheH.

RSS 2.0