Raw Snickers

 

Recept Snickersgodis 

Nötbotten:

  • 4 dl dadlar 
  • 1,5 dl paranötter 
  • 1,5 dl mandlar
  • 1 nypa salt

Jordnötskräm:

  • 2 dl torkade aprikoser 
  • 3 msk cruchy jordnörssmör 
  • 2 msk kokosolja 

Chokladtopping:

  • 6 msk kaka
  • 2 dl kokosolja
  • 1/2 dl lönnsirap 
  • 1 tsk vaniljpulver 
 

♥ Börja med att mixa ingredienserna till nötbotten till önskad grovhet, den ska ”hålla ihop”. Platta ut nötmixen på ett smörpapper i en valfri form. Jag gjorde en stor rektangel av mina lager.

 Mixa ihop alla ingredienser till jordnötskrämen. Smaka av och tillsätt det du vill ha mer av! Bred ut krämen på din nötbotten.

 Mixa ihop alla ingredienser till chokladfrostingen tills den blir riktigt len och fin! Toppa kakan med krämen och ställ in den i kylen minst 15 minuter. Det stelnar fort, men låt smakerna sätta sig.

 ♥ Toppa med kokos eller hampafrön. Stansa eller skär ut små bitar; kvadrater, hjärtan, bars eller vad du vill. Servera alltid kallt!

Recept hittat på http://kurera.se/
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0